29 Μαρτίου, 2024

Έξαλλος ο Τριαντάφυλλος: “Να παρέμβει ο Μητσοτάκης”

Έξαλλος ο Τριαντάφυλλος με κορυφαία ονόματα της νύχτας – “Να παρέμβει ο Μητσοτάκης”

Τρελάθηκε με όσα έγιναν τα τελευταία 24ωρα, ζητάει την κυβέρνηση να πάρει άμεσα μέτρα και τους πολίτες να… αντισταθούν!
Τέτοιες δύσκολες ώρες ο όρος διασκέδαση δεν δύναται να υπάρχει στο λεξιλόγιο κανενός και με την σειρά τους τα νυχτερινά μαγαζιά αναστέλλουν ένα – ένα την λειτουργία τους. Θυμίζουμε ότι λίγες ώρες μετά την τραγωδία κηρύχθηκε τριήμερο εθνικό πένθος το οποίο είναι σε ισχύ έως τις 3 Μαρτίου.

Τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης σεβόμενα το μέγεθος της τραγωδίας διακόπτουν την λειτουργία τους για το προσεχές διάστημα. Ανάμεσα σε αυτά που το έχουν ήδη κοινοποιήσει είναι το το Έναστρον, Ακτή Πειραιώς, Ωμέγα Stage Athens, Κέντρο Αθηνών, Αυτοκίνηση, Βοτανικός και Hotel Ερμού.

Μάλιστα πολλοί καλλιτέχνες που τραγουδούν στα συγκεκριμένα μαγαζιά, όπως ο Χρήστος Μάστορας, έχουν κάνει ανάρτηση στα social media, εκφράζοντας την θλίψη τους και τα συλλυπητήρια τους.

Ωστόσο, υπάρχουν και κάποια νυχτερινά κέντρα που του Σάββατο θα δουλέψουν κανονικά, εξέλιξη που προκάλεσε την οργή του Τριαντάφυλλου στο Instagram.

«Κλείνουν τα μαγαζιά για μία μέρα. Οι άνθρωποι ψάχνουν τα παιδάκια τους κι εμείς θα τραγουδάμε και θα χορεύουμε στις πίστες. Την Παρασκευή θα κλαίμε, αλλά μη χάσουμε το Σάββατο, ούτε το πένθος δεν μπορούμε να κρατήσουμε. Εύχομαι η κυβέρνηση να απαγορεύσει να ανοίξουν τα μαγαζιά. Ακόμα ψάχνουν ανθρώπους, λίγο έλεος…», ανέφερε σε σχετικό βίντεό του.

Δείτε τι πόσταρε: