Έξαλλος ο Σωτήρης Τσιόδρας: Είπε την πιο σκληρή αλήθεια στους ανεμβολίαστους

Έξαλλος ο Σωτήρης Τσιόδρας: Είπε την πιο σκληρή αλήθεια στους ανεμβολίαστους

Το «καμπανάκι» του κινδύνου έκρουσε ο Σωτήρης Τσιόδρας, που προειδοποιεί για δύσκολους μήνες και «έκρηξη» του κορωνοϊού σε περιοχές, όπου οι ανεμβολίαστοι είναι πολλοί.

Μιλώντας σε εκδήλωση του Πανεπιστημίου της Αθήνας, προς τιμήν του Ελληνοαμερικανού καθηγητή Ιατρικής και Κοινωνικών Επιστημών, Νικόλα Χρηστάκη, ο κ. Τσιόδρας, που είχε μιλήσει ξανά για κανονική ζωή μόνο για εμβολιασμένους, υπογράμμισε πως – όσο υψηλότερη είναι η εμβολιαστική κάλυψη – τόσο χαμηλότερος είναι ο αριθμός των νοσηλειών και των θανάτων.

Ο λόγος της «έκρηξης» Τσιόδρα για τους ανεμβολίαστους

Εξαπέλυσε οξεία επίθεση κατά όλων εκείνων οι οποίοι – όπως ανέφερε – «διατυπώνουν αντιεπιστημονικές ανοησίες, ενώ δεν έχουν ιδέα πως γίνεται η σύγκριση των δεδομένων». Ο κ. Τσιόδρας εκτίμησε πως η Ελλάδα πήγε καλά με την πανδημία, διότι, στα πρώτα κύματα, ακούγαμε τους ειδικούς, προσέχαμε, συμμορφωνόμασταν με τους κανόνες προστασίας και δεν ακούγαμε αντιεπιστημονικες και επικριτικές απόψεις.

Ο κ. Χρηστάκης τόνισε πως θα ήταν τραγική εξέλιξη να ξεφύγει ο ιός από τα εμβόλια ή να καταστεί ακόμη πιο θανατηφόρος. Ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών, Θάνος Δημόπουλος, παρουσίασε διεξοδικά την προσφορά και το έργο των πανεπιστημιακών κλινικών στην νοσηλεία και την αποθεραπεία ασθενών με νόσο Covid-19.

 708 total views,  2 views today

.