25 Απριλίου, 2024

Έξαλλη με Ουγγαρέζο η Καινούργιου: «Σε λυπάμαι…»

Έξαλλη με Ουγγαρέζο η Καινούργιου: «Σε λυπάμαι…»

Άγρια κόντρα στη ahowbiz

Έξαλλη με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο εμφανίστηκε η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία επιτέθηκε μετά από μια αναδημοσίευση του δημοσιογράφου, που είχε σχέση με την εξωτερική της εμφάνιση.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου, που πρόσφατα «πάγωσε» στον αέρα με μια ερώτηση του Ανδρέα Μικρούτσικου, ανέβασε screenshots με τα retweet του Δημήτρη Ουγγαρέζου και ξεκαθάρισε πως είναι θλιβερή η στάση του, ενώ απαντώντας σε έναν follower που της είπε ότι αναδημοσιεύει και τα δικά του αρνητικά σχόλια, η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε πως είναι εντελώς διαφορετικό.

Κατερίνα Καινούργιου: Η απάντησή της στον Δημήτρη Ουγγαρέζο

«Μ’ ενημερώνετε για τα retweet που κάνει ο …Ουγγαρέζος …θίγοντας για ακόμα μια φορά την εξωτερική μου εμφάνιση … Θλίβομαι κ τον λυπάμαι …τίποτα άλλο!» έγραψε αρχικά και συμπλήρωσε Άκρως προσβλητικά για μια γυναίκα πόσο μάλλον να γίνονται από έναν άντρα …και «παρουσιαστή» που βρίσκεται στην ίδια ζώνη με μένα … πόσο κρίμα…».

Survivor: Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου με με την ανάρτηση της Σοφίας Μαργαρίτη για το Ευτυχείτε

Survivor 4: Ο κακός χαμός έχει συμβεί από εχθές στην ελληνική showbiz! Η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Ευτυχείτε, το πρωί της Δευτέρας έπαιξε στον αέρα μια συνέντευξη που παραχώρησε η Σοφία Μαργαρίτη, στην οποία και αποκάλυψε τις σεξουαλικές προτιμήσεις του πρώην συμπαίκτη της, Γιώργου Ασημακόπουλου.