29 Μαρτίου, 2024

Εξαφανισμένος από το 2020 ο Νότης: Η ανάρτηση του Μανώλη Σφακιανάκη που άναψε φωτιές!

Εξαφανισμένος από το 2020 ο Νότης: Η ανάρτηση του Μανώλη Σφακιανάκη που άναψε φωτιές!

Τι συμβαίνει;

Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει την “εξαφάνιση” του δημοφιλούς τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη, τον οποίο έχουμε να δούμε από το 2020.

Κατά καιρούς έχουν ακουστεί διάφορες φήμες, όπως ότι αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας ή ότι απλά έχει αποφασίσει να αποσυρθεί και να κάνει την επανεμφάνισή του όποτε εκείνος το αποφασίσει.

Ο συνεργάτης και καλός του φίλος του, Αντώνης Γούναρης, σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε μιλήσει για τον τραγουδιστή και τις αποφάσεις του: “Είναι επιλογή του Νότη Σφακιανάκη να εξαφανιστεί. Δεν τον βλέπει κανείς και κανείς δεν ξέρει πού είναι. Έμαθα όμως ότι είναι καλά, αλλά δεν θέλει να έχει επαφή και όταν αποφασίσει να επιστρέψει θα το κάνει μόνος του”.

Μία ανάρτηση όμως, που έκανε στον λογαριασμό του στο instagram, ο συνεπώνυμός του, πρώην αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ, Μανώλης Σφακιανάκης, “άναψε φωτιές”, αναπτερώνοντας έτσι τις ελπίδες των θαυμαστών του Νότη, ότι θα επιστρέψει και πάλι στο τραγούδι.

Συγκεκριμένα, ο Μανώλης Σφακιανακης ανέβασε μία φωτογραφία όπου ποζάρει μαζί με τον Νότη Σφακιανάκη, γράφοντας στη λεζάντα: “Η ζωή μας είναι στιγμές όμορφες και μόνο. Επιτέλους μαζί μας…”. Ωστόσο, δεν διευκρινίζεται το πόσο πρόσφατη είναι η συγκεκριμένη φωτογραφία.

https://www.instagram.com/p/CsVr3PBoFlA/?utm_source=ig_embed&ig_rid=dd070074-a84b-468c-ba2f-cfa2f98ddd27