28 Μαρτίου, 2024

Έτσι ήταν το πρόσωπο του Γιάννη Φλωρινιώτη πριν από τις 5 πλαστικές επεμβάσεις

Έτσι ήταν το πρόσωπο του Γιάννη Φλωρινιώτη πριν από τις 5 πλαστικές επεμβάσεις

Ήταν πολύ γοητευτικός

Ένα από τα διάσημα πρόσωπα της ελληνικής showbiz που δεν μπόρεσαν να πουν “όχι” στο νυστέρι ήταν και ο Γιάννης Φλωρινιώτης. Όπως και ο Ηλίας Ψινάκης, έτσι και ο τραγουδιστής δεν φοβήθηκαν και για λόγους αισθητικούς αποφάσισαν να αλλάξουν κάποια χαρακτηριστικά του προσώπου τους.

Μάλιστα, ο Γιάννης Φλωρινιώτης είχε παραδεχτεί σε παλαιότερη συνέντευξη του πως έχει πειράξει το πρόσωπο του, ενώ δεν είχε διστάσει να αποκαλύψει πως λόγω μιας συμπαγούς σιλικόνης παραμορφώθηκε.

«Έχω κάνει πέντε πλαστικές επεμβάσεις στο πρόσωπο, αλλά δεν τις ήθελα όλες, αναγκάστηκα. Το ’87, όταν πρωταγωνίστησα στην ταινία «Ο τραγουδιστής και το κορίτσι του μπαρ», ήθελα να διορθώσω τα ζυγωματικά μου προκειμένου να γράφω καλύτερα στον φακό.

Μια γνωστή μου, μού έβαλε σιλικόνη στα μάγουλα η οποία ήταν συμπαγής, με αποτέλεσμα να παραμορφωθώ. Η ευθύνη δεν ήταν δική της, αλλά δική μου, αφού η γυναίκα δεν ήταν γιατρός, αλλά φαρμακοποιός. Από κει και πέρα άρχισε η προσωπική μου περιπέτεια, καθώς μου ήταν εντελώς αδύνατο να αποδεχτώ τον εαυτό μου έτσι. Αισθανόμουν παραμορφωμένος, ένα τέρας χωρίς θέση στη σόουμπιζ. Όλα τα χειρουργεία που ακολούθησαν ήταν διορθωτικά λίφτινγκ»

Έτσι ήταν ο Γιάννης Φλωρινιώτης πριν τις πλαστικέςΈτσι ήταν το πρόσωπο του Γιάννη Φλωρινιώτη πριν από τις 5 πλαστικές επεμβάσεις

Η βιογραφία του Γιάννη Φλιωρινιώτη

Ο Γιάννης Αποστολίδης (15 Φεβρουαρίου 1947), γνωστός ως Γιάννης Φλωρινιώτης, είναι Έλληνας τραγουδιστής.

Γεννήθηκε στις 15 Φεβρουαρίου του 1947 στη Φλώρινα. Ξεκίνησε να τραγουδάει σε ηλικία 14 ετών. Αργότερα βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου τραγούδησε δίπλα σε μεγάλους ρεμπέτες, όπως Μάρκος Βαμβακάρης, Γιάννης Παπαϊωάννου, Γιώργος Λούκας, Πρόδρομος Τσαουσάκης, Θεόδωρος Πολυκανδριώτης και με τη Ρίτα Σακελλαρίου. Το 1970-71, έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα.

Δουλεύει σε διάφορα κέντρα, τραγουδώντας χορεύοντας και ντυμένος εκκεντρικά. Όπου εμφανίζεται έχει μεγάλη επιτυχία, αλλά δέχεται και σκληρή κριτική. Στη δισκογραφία, κάνει την πρώτη του εμφάνιση με το άλμπουμ “Τώρα Θέλω Τώρα”, που αμέσως γίνεται χρυσό.