24 Απριλίου, 2024

Έτοιμο για «βόμβα» με Μπεκατώρου το Mega – Το πρότζεκτ που της είχε προτείνει ο ΑΝΤ1

Έτοιμο για «βόμβα» με Μπεκατώρου το Mega – Το πρότζεκτ που της είχε προτείνει ο ΑΝΤ1

Απομακρύνεται από το Μαρούσι μετά από 8 χρόνια και… πάει Συγγρού η παρουσιάστρια

Μια τεράστια «μάχη» ανάμεσα σε δύο κανάλια δίνεται… για τα μάτια της Μαρίας Μπεκατώρου, με τον ΑΝΤ1 να επιχειρεί με κάποιο τρόπο να την κρατήσει, αλλά το Mega να την έχει περικυκλώσει και να περιμένει να πυροδοτήσει τη «βόμβα».

Εδώ και καιρό είχε κυκλοφορήσει η είδηση πως ενδέχεται να δούμε μία μετακίνηση της Μαρίας Μπεκατώρου και όπως όλα δείχνουν οι συζητήσεις προχωρούν κανονικά αφού έχει βρεθεί σε αδιέξοδο με τον ΑΝΤ1.

«Ο ΑΝΤ1 είχε ραντεβού με την παρουσιάστρια πριν από το Πάσχα και της πρότεινε θέση στην κριτική επιτροπή του “Ελλάδα έχεις ταλέντο“, ενώ δεν υπήρχε άλλο project για εκείνη. Στη συνέχεια, όταν μαθεύτηκαν οι επαφές με το MEGA, επανήλθε με το Game of Chefs, το νέο reality του ΑΝΤ1, στο οποίο ωστόσο δεν υπάρχει θέση παρουσιαστή και να υπάρχει θα είναι διακοσμητικός».

Όπως ανέφερε η Ναταλία Ανδρικοπούλου, αυτή τη στιγμή στον ΑΝΤ1 υπάρχουν αποχωρήσεις από μια ομάδα στελεχών, βασικών συντελεστών του YFSF και του Still Standing από την παραγωγή και τη σκηνοθεσία, μεταξύ των οποίων κάποιοι πάνε στο MEGA. «Είναι σαν οι πολύ στενοί συνεργάτες της Μαρίας να μετακινούνται στο επόμενο κανάλι, στο οποίο θα καταλήξει και η ίδια. Νομίζω συνδέονται όλα αυτά».

Τι είχε προτείνει ο ΑΝΤ1 η Μαρία Μπεκατώρου;

Πολύς λόγος είχε γίνει τον τελευταίο καιρό γύρω από τη ανανέωση του συμβολαίου της Μαρίας Μπεκατώρου με τον ΑΝΤ1. Με το Still Standing να ρίχνει οριστικά αυλαία φέτος και το Your Face Sounds Familiar να μην παίρνει το «πράσινο φως» για την επόμενη σεζόν, η μόνη πρόταση που είχε αρχικά η χαρισματική παρουσιάστρια ήταν για μια θέση στην κριτική επιτροπή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» που επρόκειτο να παρουσιάσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ο τελευταίος κλήθηκε να επιλέξει ανάμεσα στο «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» και το «Ταλέντο» και εκείνος επέλεξε το πρώτο μιας και θα έχει διάρκεια όλη τη σεζόν. Φυσικά ο Γρηγόρης θα διατηρήσει και το late night show του που θα συνεχίσει να παίρνει ευνοϊκό lead in από τις «Άγριες Μέλισσες». Αυτό πλέον φαίνεται πως ανοίγει τον δρόμο στον Σάκη Τανιμανίδη για την παρουσίαση του λαμπερού show λίγο πριν βάλει ξανά τις γαλότσες του για τη «Φάρμα 2».

Η απάντηση της Μαρίας, σύμφωνα με πηγές του καναλιού, ήταν αρνητική. Λίγες εβδομάδες μετά το κανάλι επανήλθε με νέα πρόταση. Αυτή αφορούσε στην παρουσίαση του reality μαγειρικής Game of Chefs, στο οποίο ποντάρει πολλά η διοίκηση του σταθμού.

Η παρουσιάστρια, παρότι φαινόταν να ανατρέπει την κατάσταση, δεν έχει δώσει ακόμα την οριστική απάντησή της, αλλά φαίνεται πως μετά από οκτώ χρόνια φεύγει από το Μαρούσι, με προορισμό τη Συγγρού.