19 Απριλίου, 2024

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Θοδωρής Μαραντίνης!

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Θοδωρής Μαραντίνης!

Τι συνέβη;

Στο νοσοκομείο φαίνεται πως βρίσκεται από χθες (13/4) ο Θοδωρής Μαραντίνης. Ο τραγουδιστής δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία βλέπουμε το χέρι του στο οποίο έχει τοποθετηθεί ορός.

Ο ίδιος, απέφυγε να δώσει λεπτομέρειες για τον λόγο που τον οδήγησε στο κρεβάτι του νοσοκομείο ωστόσο, το μήνυμα με το οποίο επέλεξε να συνοδεύσει την ανάρτησή του μαρτυρά πως μάλλον θα χρειαστεί να μείνει εκεί και τα επόμενα εικοσιτετράωρα. Παράλληλα, δείτε τι αποκάλυψε για το διαζύγιό τους ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Θοδωρής Μαραντίνης!

 

«Καρφιά» από Θοδωρή Μαραντίνη: «Η Σίσσυ Χρηστίδου με απογοήτευσε πάρα πολύ, όταν…»

Τα δικά του «καρφιά» πέταξε Θοδωρής Μαραντίνης για την πρώην σύζυγό του, Σίσσυ Χρηστίδου, αποκαλύπτοντας πως τον απογοήτευσε πάρα πολύ, όταν έφτασε το θέμα στην Ευελπίδων.

Ο frontman των Onirama μίλησε στη Μαρία Μπακοδήμου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο διαζύγιό του με τη Σίσσυ Χρηστίδου, που εξήγησε το τι συμφωνήθηκε στην αρχή, και το πώς έφτασε το θέμα στα δικαστήρια.

Η επίθεση του Μαραντίνη στη Σίσσυ Χρηστίδου για το διαζύγιο

«Δεν το έφτασα εγώ το θέμα στην Ευελπίδων. Ήταν σίγουρα πολύ στενάχωρο. Με στεναχώρησε και με απογοήτευσε πάρα πολύ… και λογικό. Από ‘κει και πέρα για όλα υπάρχει κάποιος λόγος και προσπαθώ μέσα απ’ όλα αυτά να προκύψει μία νέα ισορροπία» δήλωσε αρχικά ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Θοδωρής Μαραντίνης και Σίσσυ Χρηστίδου

«Για να φτάσει κάποιος να πάει έναν άνθρωπό του εκεί, θα έχει κάποιον λόγο. Προσπαθώ να τον καταλάβω, να δω αν έχω μερίδιο ευθύνης. Πάντα σε μία σχέση νομοτελειακά φταίνε και οι δύο. Η σχέση είναι συγκοινωνούντα δοχεία, κάτι βάζει ο ένας, κάτι βάζει ο άλλος και αυτό κάπου ισορροπεί» σημειώνει ο τραγουδιστής.

«Εγώ προσπαθώ να δώσω το focus αλλού, να είμαι εγώ καλά και υγιής και όσο το δυνατόν καλός πατέρας. Να περάσουν τα παιδιά μου αλώβητα από αυτό, γιατί στην πράξη δεν τους αφορά» τονίζει ο Θοδωρής Μαραντίνης για τους δύο γιους του.

«Μιλήσαμε αρκετά. Θεωρώ ότι από τη δική μου πλευρά χειρίστηκα το θέμα με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην τους αγγίξει πολύ. Επειδή υπάρχουν πολύ καλά θεμέλια, κατάλαβαν ότι όλο αυτό είναι ένα πυροτέχνημα και δεν το έλαβαν τόσο βαριά όσο εγώ» ανέφερε κλείνοντας ο Θοδωρής Μαραντίνης.