Έσπευσαν να χωρίσουν την Τσαβαλιά με το Μάρκο! Η ανάρτηση για τον φίλο του ζευγαριού που άναψε φωτιές… (Εικόνες)

 Έσπευσαν να χωρίσουν την Τσαβαλιά με το Μάρκο! Η ανάρτηση για τον φίλο του ζευγαριού που άναψε φωτιές… (Εικόνες)

Κάποιοι φαίνεται πως δεν έχουν βαρεθεί τα τελευταία τουλάχιστον δέκα χρόνια να τους χωρίζουν, όσο κι αν οι ίδιοι τους διαψεύδουν με την ίδια τους τη ζωή και την κοινή τους πορεία.

Μάλιστα, ορισμένοι δεν αρκούνται σε αυτό και βάζουν στο φανταστικό στόρι τους και λίγο… κέρατο για να είναι πιο πικάντικο!

Παρόλα αυτά, η αλήθεια – όσο κι αν δεν βολεύει κάποιους – είναι πως ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της λεγόμενης σόουμπιζ που όσο και να περιμένουν κάποιοι, πολύ δύσκολα θα τους δουν να χωρίζουν.

Και δεν θα τους δουν γιατί τους δένει μια βαθιά αγάπη που τίποτα δεν μπορεί να την κλονίσει. Μια αγάπη που σφράγισε η γέννηση του μονάκριβου γιου τους, του Χάρη τον οποίο και οι δυο λατρεύουν. Πρόκειται για ένα ζευγάρι που πέρασε πολλά και έζησε δύσκολες καταστάσεις αλλά απέδειξε πως η αγάπη υπερισχύει των πάντων.

Αυτή τη φορά, αφορμή να ανοίξουν πάλι κάποιοι «οχετοί» ήταν μια ανάρτηση της Έλενας στο instagram για τον Στέλιο Παπαδόπουλο που χθες είχε την ονομαστική του εορτή. Πρόκειται για στενό φίλο και συνεργάτη όχι μόνο της Έλενας αλλά και του Μάρκου.

Δες την επίμαχη ανάρτηση:

Αμέσως κάποιοι έσπευσαν να της τον… «χρεώσουν» μιλώντας και πάλι για χωρισμό με τον Σεφερλή: 

 

 407 total views,  2 views today

RSS
Follow by Email