29 Μαρτίου, 2024

«Έσπασε» τη σιωπή του ο Γιώργος Παπαδάκης: «Να πάψει να ασχολείται μαζί μου ο…»

«Έσπασε» τη σιωπή του ο Γιώργος Παπαδάκης: «Να πάψει να ασχολείται μαζί μου ο…»

Σε ποιον αναφέρεται;

Ο Γιώργος Παπαδάκης βρίσκεται εδώ και 30 χρόνια στην τηλεόραση, έχοντας διανύσει μια επιτυχημένη πορεία στον ΑΝΤ1.

Πριν 8 χρόνια, ο γνωστός δημοσιογράφος είχε έρθει σε ρήξη με έναν πρώην συνεργάτη του, ο οποίος αποφάσισε να ακολουθήσει ξεχωριστή πορεία.

Ο λόγος για τον Γιώργο Αυτιά, με τον οποίο ο Γιώργος Παπαδάκης είχε εκνευριστεί αρκετά.

Παπαδάκης Αυτιάς

Τότε, ο Γιώργος Παπαδάκης δήλωνε στο ΒΗΜΑ μετά από ερώτηση για το αν τον μιμούνται: «Πάρα πολύ. Μα όταν αυτή η εκπομπή ξεκίνησε πρώτη, έναν χρόνο πριν από τις άλλες, όλα ήταν έτοιμα. Ακόμη και η ώρα που βγαίνουν οι οικονομικές ειδήσεις ήταν μανιέρα έτοιμη. Δεν υπήρχε πριν το κάνουμε εμείς ως εκπομπή. Ξεκίνησα με τον Γιώργο Κουρή, τον Κώστα Παναγίδη και αργότερα με τον Γιώργο Αυτιά. Η ανάγνωση των εφημερίδων ήταν πρωτόγνωρο! Μια φορά στη Ρούλα Κορομηλά τις διάβασε ο Γιώργος Τράγκας. Ακόμη και τον τίτλο της εκπομπής αντέγραψαν. Δεν υπήρχαν ευρηματικοί τίτλοι. Οι περισσότερες εκπομπές είχαν συστατικό το «καλημέρα». Ευτυχώς που έγινε «Πρωινό ΑΝΤ1″ και γλιτώσαμε από αυτό. Αν και η αλλαγή του τίτλου με ενόχλησε πάρα πολύ. Όταν έχεις μια πετυχημένη εκπομπή για καμιά εικοσαριά χρόνια, πρέπει να το δικαιολογείς στον κόσμο. Ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να το αλλάξει. Άλλωστε η εκπομπή είναι του καναλιού, δεν είναι δική μου».

Η αλλαγή έγινε επειδή είχε και ο Γιώργος Αυτιάς στον τίτλο του το «καλημέρα»;

«Μη με βάζετε σε διαδικασία να μιλήσω για τον Γιώργο Αυτιά. Δεν θα το κάνω. Μιλάει εκείνος για εμένα».

Γιατί μιλάει για εσάς συχνά στις συνεντεύξεις του; Σας κάνει εντύπωση;

«Ναι. Θέλω να τον συμβουλέψω να πάψει να ασχολείται μαζί μου. Είναι εμμονή πια αυτό που γίνεται. Έχω γλυκές αναμνήσεις από όλους τους συνεργάτες μου. Με άλλους περισσότερες και με άλλους λιγότερες. Αυτό όμως πρέπει να σταματήσει πια».