29 Μαρτίου, 2024

Έσκασε! Αγωγή- Σάντρας Βουτσά στη Θεανώ Παπασπύρου. Στα δικαστήρια ο πόλεμος για τον θησαυρό…….

Έσκασε! Αγωγή-βόμβα της Σάντρας Βουτσά στη Θεανώ Παπασπύρου. Στα δικαστήρια ο πόλεμος για τον θησαυρό του ηθοποιού με τους 70 πίνακες αμύθητης αξίας…

Ένας αδυσώπητος πόλεμος ξεκινά στην οικογένεια του αείμνηστου Κώστα Βουτσά. Μια εξέλιξη που ο ίδιος, όσο τουλάχιστον βρισκόταν εν ζωή, δεν θα επέτρεπε ποτέ να συμβεί καθώς δεν ξεχώριζε κανένα από τα παιδιά του.

Δυστυχώς, όμως, η ίδια η ζωή και τα άσχημα παιχνίδια της μπορούν να οδηγήσουν μια οικογένεια στα χαρακώματα. Το κλίμα άρχισε να φαίνεται πια για τα καλά στραβό λίγους μήνες μετά το φευγιό του.

Ο άγνωστος θησαυρός του ηθοποιού ήταν η αφορμή να ξεσπάσει μια διαμάχη που, σύμφωνα με εγκυρότατες πληροφορίες, θα καταλήξει στις δικαστικές αίθουσες καθώς η πρωτότοκη κόρη του, Σάντρα Βουτσά, ήδη συντάσσει με τον δικηγόρο της Βασίλη Καπερνάρο αγωγή-«βόμβα» σε βάρος της Θεανώς Παπασπύρου. Της δεύτερης συζύγου του Βουτσά με την οποία απέκτησε τις ετεροθαλείς αδελφές της, Θεοδώρα και Νικολέττα.

Σύμφωνα με τη Σάντρα, η Θεανώ Παπασπύρου παρακρατά χωρίς να έχει το δικαίωμα ή την εξουσιοδότηση από κανέναν τον θησαυρό αυτό, που αποτελείται από 70 πίνακες αμύθητης αξίας μιας και ο ηθοποιός ήταν φανατικός συλλέκτης.

Τα απίστευτο υπονοούμενο της Παπασπύρου και η οργή της Σάντρας

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το ποτήρι ξεχείλισε όταν η πρωτότοκη κόρη του Βουτσά – την οποία απέκτησε στον πρώτο του γάμο με την Έρρικα Μπρόγιερ – ενημερώθηκε για τη δήλωση της Θεανώς Παπασπύρου την οποία απέστειλε προκειμένου να αναγνωστεί στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού. Σύμφωνα με την ανακοίνωση αυτή: «Όλοι οι ισχυρισμοί της Σάντρας Βουτσά είναι απολύτως αναληθείς, ανακριβείς και κακόβουλοι και πλήττουν σφόδρα την τιμή και την υπόληψη της Θεανώς Παπασπύρου και θέτουν σε κίνδυνο τη σωματική και ψυχική ακεραιότητά της». Το τελευταίο υπονοούμενο για την «ακεραιότητά» της κ. Παπασπύρου, προκάλεσε αίσθηση αλλά και την οργή της Σάντρας…

Και αυτή ήταν ουσιαστικά η στιγμή που ο κύβος ερρίφθη για τον πόλεμο που ξεκινά και, όπως όλα δείχνουν, θα είναι αδυσώπητος. Η Σάντρα επιμένει πως επιθυμία του πατέρα της ήταν οι πίνακες να μοιραστούν με κλήρωση σε όλα τα παιδιά του και η άλλη πλευρά απαντά που δεν τους δικαιούται διότι έχει αποποιηθεί την κληρονομιά του πατέρας της.

Δεν γνωρίζουμε αν η κ. Παπασπύρου έχει την ίδια άποψη και για τον «Βενιαμίν», τον 5χρονο Φοίβο που απέκτησε ο Βουτσάς με την τελευταία γυναίκα της ζωής του Αλίκη Κατσαβού. Αυτός, κατά την κυρία Θεανώ, δικαιούται μέρος των πινάκων αυτών; Σημειώνεται ότι, και οι δύο κόρες που απέκτησε με τον αείμνηστο ηθοποιό ζουν εκτός Ελλάδος και μέχρι στιγμής δεν έχουν πάρει θέση στην κόντρα, τουλάχιστον δημοσίως.

Η επίσκεψη-αστραπή στον Καπερνάρο και η αγωγή-«βόμβα»

Στην ανακοίνωση που απέστειλε η κ. Παπασπύρου αναφέρεται ακόμα πως: «Η Θεανώ Παπασπύρου διαψεύδει και αποκρούει κάθε ισχυρισμό που αφορά στο πρόσωπό της και τη φερόμενη βούληση του θανόντος πρώην συζύγου της Κώστα Βουτσά, όπως διατυπώθηκε από την Σάντρα Βουτσά… Επιφυλάσσεται δε ρητώς για το κάθε νόμιμο δικαίωμά της αν δεν υπάρξει άμεσα διακοπή της αναπαραγωγής των ψευδών και ανακριβών ισχυρισμών και άμεση αποκατάσταση της αλήθειας».

Η Σάντρα σήκωσε αμέσως το γάντι και κατευθείαν, όπως μάθαμε από άνθρωπο του πολύ στενού της περιβάλλοντος, επισκέφτηκε αστραπιαία τον δικηγόρο της Βασίλη Καπερνάρο με τον οποίο συμφώνησε ότι ήρθε η ώρα να συντάξουν την αγωγή, η οποία ενδεχομένως να επιφυλάσσει και άλλες εκπλήξεις που αφορούν και άλλες υποθέσεις. Ζητήματα για τα οποία ενδεχομένως οι δυο πλευρές να είχαν προστριβές αλλά δεν έχουν γίνει μέχρι σήμερα γνωστά.