28 Μαρτίου, 2024

Ερωτευμένη ξανά η Δήμητρα Λιάνη! Ποιος είναι ο άνδρας που της έχει κλέψει την καρδιά;

Ερωτευμένη ξανά η Δήμητρα Λιάνη! Ποιος είναι ο άνδρας που της έχει κλέψει την καρδιά;

Σε πελάγη ευτυχίας!

Δήμητρα Λιάνη: Δεν πάει αρκετός καιρός που ο φωτογραφικός φακός τους “έπιασε” μαζί στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος να ταξιδεύουν για διακοπές στη Μυτιλήνη κι όπως ήταν φυσικό τα σενάρια δεν άργησαν να φουντώσουν.

Τον τελευταίο καιρό το διαδίκτυο έχει βομβαρδιστεί με δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για νέο μεγάλο έρωτα και φωτογραφίζουν ή δείχνουν καθαρά τη Δήμητρα Λιάνη, η οποία έχασε πολλα κιλά, και το γνωστό σεφ Θοδωρή Αγγελασόπουλο.

Η κυρία Λιάνη, μάλιστα, έσπασε τη σιωπή της και μίλησε ανοιχτά αποκαλύπτοντας τη σχέση της με τον μάγειρα. Όπως δήλωσε η ίδια μιλώντας στη Secret οι δυο τους είναι δύο πολύ καλοί κι αδελφικοί φίλοι. “Δεν ισχύει ότι είμαστε ζευγάρι. Έχουμε μια αδελφική σχέση πολλών ετών. Τον Θοδωρή τον έχω σαν μικρό αδελφό μου”.

ρωτευμένη ξανά η Δήμητρα Λιάνη

Όσο για τις συχνές τους εμφανίσεις, όπως λέει η ίδια ο Θοδωρής είναι από τους λίγους ανθρώπους που της στάθηκαν στα δύσκολα και πλέον έχουν και σχέση επαγγελματική με τον ίδιο να έχει γίνει το δεξί της χέρι. Αυτός κανονίζει τα επαγγελματικά της ραντεβού.

“Ήθελα παιδί με τον…” – Αποκάλυψη από τη Δήμητρα Λιάνη

Αποκαλυπτική ήταν για ακόμη μια φορά η Δήμητρα Λιάνη, ρίχνοντας τη «βόμβα» σχετικά με το παιδί, που θα ήθελε να αποκτήσει, τονίζοντας πως ήταν κάτι που επιθυμούσε στο γάμο της με τον Ανδρέα Παπανδρέου

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Έλα, Χαμογέλα» για το παιδί που θα ήθελε να είχε, τη μοναξιά και την απόφαση της να κοινωνήσει εν μέσω κορονοϊού. «Κοινώνησα γιατί δεν πιστεύω πως από το νερό και το κρασί μπορεί να κολλήσει ο ιός» σημείωσε η ίδια και συνέχισε: «Είμαι σε δύσκολη φάση, όπως όλος ο Ελληνικός λαός. Δυστυχώς, υπέστη μεγάλο κυνηγητό από την οικογένεια Παπανδρέου. Μου έχουν πάρει τη μισή σύνταξη. Μου έχουν δημιουργήσει νομικά και οικονομικά θέματα. Επομένως, όλα αυτά αποτελούν μία δύσκολη ζωή».

Αναφερόμενη για τον Ανδρέα Παπανδρέου, είπε: «Τον ρώτησα κάποια στιγμή, πώς θα έβλεπε την εμπλοκή μου με τα πολιτικά. Μου είπε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται ποτέ να με δεχτεί. Θα ήθελα να κάνω πράγματα για την κοινωνία που δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να τα κάνω. Ο Ανδρέας αποτελεί το 90% των ονείρων μου. Φανταστείτε πόσο έχει σφραγίσει τη ζωή μου και είναι κάτι που δεν μπορώ να το αποφύγω. Δεν πιστεύω πως θα με αγαπήσει άλλος άνθρωπος, όπως με αγάπησε εκείνος. Θα ήθελα να είχα κάνει ένα παιδάκι τότε μαζί του».