28 Μαρτίου, 2024

Επίθεση με βιτριόλι: Σπουδαία πράξη συμπαράστασης από τις φίλες της Ιωάννας – Φόρεσαν λευκές μάσκες στο δικαστήριο

Επίθεση με βιτριόλι: Σπουδαία πράξη συμπαράστασης από τις φίλες της Ιωάννας – Φόρεσαν λευκές μάσκες στο δικαστήριο

Οι φίλες της Ιωάννας Παλιοσπύρου έστειλαν μήνυμα αλληλεγγύης και συμπαράστασης για τη δολοφονική επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε. Μετά το πέρας της δίκης και της ανακοίνωσης της 15ετους κάθειρξης της Έφης Κακαράντζουλας, φορώντας λευκή μάσκα στάθηκαν πλάι στην Ιωάννα που έκανε δηλώσεις.

Να σημειωθεί ότι η Ιωάννα Παλιοσπύρου εμφανώς συγκινημένη τις αγκάλιασε και σημείωσε ότι οι φίλες της με αυτήν την κίνηση πέρασαν το μήνυμα ότι βρίσκονται στο πλευρό της.

βιτριόλι λευκές μάσκες

«Είναι ένας τρόπος να μου συμπαρασταθούν και να περάσουν το μήνυμα ότι είναι μαζί μου και ότι ο καθένας θα μπορούσε να είναι στη θέση μου» σημείωσε μεταξύ άλλων.

Υπενθυμίζεται ότι η ειδική μάσκα που φορά η 37χρονη αποτυπώνει τον Γολγοθά που περνά προκειμένου να επουλώσει κατά το δυνατόν τις πολλές σοβαρές βλάβες που προκάλεσε το βιτριόλι.

«Η μάσκα που φορά είναι για τη θεραπεία. Πιέζει τις ουλές και χρησιμοποιείται στους ασθενείς με εγκαύματα, όταν το δέρμα τους αρχίζει να επουλώνεται» είχε εξηγήσει πρόσφατα η Μαρία Καλοφώνου διευθύντρια του τμήματος πλαστικής χειρουργικής στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας Εγκαυμάτων του Θριασίου Νοσοκομείου που από την πρώτη στιγμή βρίσκεται στο πλευρό της Ιωάννας

Δικαιωμένη αισθάνεται η Ιωάννα Παλιοσπύρου μετά την απόφαση: «Μπορώ πια να επικεντρωθώ στην υγεία μου»

Δικαιωμένη αισθάνεται η Ιωάννα Παλιοσπύρου από την απόφαση για την Έφη, η οποία της επιτέθηκε με το βιτριόλι πριν από περίπου ενάμιση χρόνο. «Μπορώ πια να επικεντρωθώ στην υγεία μου» είπε στους δημοσιογράφους, λίγο μετά την ανακοίνωση της απόφασης.

«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη από την απόφαση του δικαστηρίου. Έτσι βρίσκω τη δύναμη να επικεντρωθώ στην αποκατάσταση της υγείας μου και να συνεχίσω τον αγώνα μου» είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα. η Ιωάννα ευχαρίστησε όλους όσοι έχουν βρεθεί στο πλευρό της σε αυτόν Γολγοθά που ανεβαίνει, ενώ -δείχνοντας και πάλι το μεγαλείο της ψυχής της- δεν παρέλειψε με πει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο «γιατί ήταν ένα σημαντικός σύμμαχος για εμένα και μου έδωσε πάρα πολύ κουράγιο και δύναμη και η αναγνώριση της αδικίας που έχω υποστεί και για να συνεχίσω να αγωνίζομαι».

Επίθεση με βιτριόλι: Έπεσε η αυλαία της υπόθεσης – Κάθειρξη 15 ετών στην Έφη

Επίθεση με βιτριόλι: Έπεσε η αυλαία της υπόθεσης – Κάθειρξη 15 ετών στην Έφη

Έπεσε η αυλαία για την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας με το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο να καταδικάζει την Έφη σε ποινή κάθειρξης 15 ετών.

Το δικαστήριο μετά από διάσκεψη που διήρκησε περισσότερο από τρεις ώρες, υιοθετώντας την εισαγγελική πρόταση, αποφάσισε ομόφωνα την ενοχή της κατηγορούμενης, χωρίς κανένα ελαφρυντικό, για απόπειρα ανθρωποκτονίας απορρίπτοντας τον αυτοτελή ισχυρισμό της υπεράσπισης για μετατροπή της κατηγορίας σε βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη.

Επιπλέον, η 36χρονη κατηγορούμενη κρίθηκε ένοχη για το αδίκημα της απείθειας για το οποίο της επέβαλλε 6μηνη ποινή φυλάκισης ενώ αναμένεται η απόφαση για τη συγχώνευση των ποινών.

Επίθεση με βιτριόλι: Ένοχη για απόπειρα ανθρωποκτονίας η Έφη!