20 Απριλίου, 2024

Επιστροφή-«βόμβα» στις «Άγριες Μέλισσες»

Σούπερ αποκλειστικό Άγριες Μέλισσες – Ο Τάκης ξεφτιλίζει στο Διαφάνι την Δρόσω

Μαθαίνουν όλοι ότι ήταν πόρνη!

Σούπερ αποκλειστικό Άγριες Μέλισσες - Ο Τάκης ξεφτιλίζει στο Διαφάνι την Δρόσω

Λίγο πριν ξεκινήσουν τα νέα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, σας έχουμε ένα σούπερ αποκλειστικό ρεπορτάζ, το οποίο αφορά τον Τάκη, ο οποίος πηγαίνει στο Διαφάνι και δε διστάζει να ξεφτιλίσει τη Δρόσω μπροστά σε όλους.

Ο Κωνσταντής δεν μπορεί πια να ελέγξει τα συναισθήματά του για τη Δρόσω! Αποφασίζει να ρισκάρει τα πάντα για εκείνη και όπως ήδη έχουμε δει διαλύει τον αρραβώνα του με τη Δόμνα, η οποία συγκλονίζεται που χάνει τον άντρα που αγαπάει!

Ομως και η Δρόσω από την πλευρά της ανακαλύπτει πως έχει και εκείνη αισθήματα για τον Κωνσταντή, όμως η ξαφνική εμφάνιση του Τάκη θα ανατρέψει τα δεδομένα καθώς ο παράνομος δεσμός ανάμεσά τους τελειώνει πριν καν αρχίσει! «Τι κάνεις εδώ; Γιατί ήρθες;», τον ρωτάει και εκείνος της απαντάει: «Δεν υπήρχε περίπτωση να σε αφήσω, Δροσούλα μου! Σ’ αγαπάω! Ηρθα να σε πάρω να φύγουμε και να κάνουμε μια νέα αρχή».

Άγριες Μέλισσες Τάκης

«Εχεις τρελαθεί τελείως; Φύγε από το χωριό και μη με ενοχλήσεις ποτέ ξανά», του απαντάει, αλλά εκείνος της κάνει μια πρόταση που τη βάζει σε μεγάλο δίλημμα: «Θα πάρουμε τον Σέργιο μαζί! Κανείς δεν θα μας εμποδίσει! Θα μεγαλώσουμε μαζί το παιδί σου και θα γίνω εγώ σωστός πατέρας για εκείνον και σωστός σύζυγος για εσένα», της υπόσχεται. Η εχθρική στάση που αντιμετωπίζει από την Ασημίνα με το να την εμποδίζει να βλέπει το παιδί της έστω και σαν θεία τη βάζουν σε δεύτερες σκέψεις!

Η Ελένη, η οποία θα αναγκαστεί επίσης να αντιμετωπίσει τον εφιάλτης της, εκείνη την ώρα εμφανίζεται στο σπίτι και όταν τον βλέπει μπροστά της τον διώχνει: «Τι δουλειά έχεις εσύ στο σπίτι μας; Σήκω φύγε από εδώ μέσα και μην τολμήσεις να ενοχλήσεις ξανά τη Δρόσω, με κατάλαβες; Μείνε μακριά της». Ομως, ο Τάκης δείχνει πως ήρθε για να μείνει, ενώ ο Μελέτης ανακαλύπτει με ποια γυναίκα είναι ερωτευμένος ο Κωνσταντής και η φιλία τους φαίνεται πως οδηγείται σε ρήξη:

«Εχεις τρελαθεί; Με την αδελφή της φόνισσας, της γυναίκας που σκότωσε τον αδελφό σου; Ντρέπομαι για σένα», του λέει και φεύγει. Ο Τάκης κυκλοφορεί στο χωριό σαν να μη συμβαίνει τίποτα και όταν τον ρωτάνε ποιος είναι, εκείνος φροντίζει να κάνει γνωστή σε όλο το Διαφάνι τη σχέση του με τη Δρόσω, προκαλώντας την οργή του Κωνσταντή, που καταλαβαίνει πως δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Ομως για άλλη μια φορά η Δρόσω ξεκαθαρίζει στον Τάκη πως δεν θέλει να ξαναείναι μαζί και δεν πρόκειται να τον ακολουθήσει.

Έτσι θα ξεφτιλίσει ο Τάκης τη Δρόσω στις Άγριες Μέλισσες

Τότε εκείνος βρίσκει μια λύση, να την κάνει ρεζίλι αποκαλύπτοντας την αλήθεια για το τι έκανε στην Αθήνα, ώστε να ντραπεί και να φύγει αναγκάζοντάς τη να τον ακολουθήσει. «Εμένα δεν εμπιστεύεσαι, Δροσούλα; Εγώ ήμουν εκείνος που σε μάζεψε από τον δρόμο και σου βρήκε δουλειά στην Τρούμπα! Εξι χρόνια εγώ ήμουν δίπλα σου και σε στήριζα», λέει φωνάζοντας και όλοι στο Διαφάνι μαθαίνουν την αλήθεια για το τι πραγματικά έκανε η Δρόσω στην Αθήνα και σοκάρονται. Εκείνη τον χαστουκίζει και φεύγει για το σπίτι της ντροπιασμένη!

«Δώσε λεφτά, αλλιώς θα μάθουν όλοι για τον Σέργιο» Οταν ο Τάκης είχε μάθει από τη Δρόσω την αλήθεια για τον μικρό Σέργιο είχε συγκλονιστεί! Ωστόσο είχε αποφασίσει να βρίσκεται στο πλευρό της και να τη στηρίξει, ενώ αρκετές φορές την πίεζε να πάνε μαζί στο Διαφάνι και να διεκδικήσει το παιδί της. Η Δρόσω ήταν ανένδοτη και δεν δεχόταν να χαλάσει την οικογενειακή ευτυχία της αδελφής της και μάλιστα για δεύτερη φορά.

Άγριες Μέλισσες Τάκης Δρόσω

Οπως είχαμε δει, όταν οικονομικά τα πράγματα είχαν γίνει πιεστικά για εκείνους, τότε ο Τάκης της είχε προτείνει κάτι ριψοκίνδυνο: «Σου πήραν το παιδί, ζήτα τους λεφτά! Κοίτα πώς σε κατάντησαν! Εσύ ζεις στη φτώχεια και ψάχνεις λεφτά να ζήσεις και εκείνη σου πήραν το παιδί και ζουν μέσα στα λούσα και τα πλούτη», της είχε πει και η Δρόσω αρνιόταν να κάνει κάτι τέτοιο. Τώρα που ο Τάκης εμφανίστηκε στο Διαφάνι για να είναι ξανά μαζί με τη γυναίκα που αγαπάει, δεν ξέχασε πως αυτή είναι μια καλή ευκαιρία να «πιάσει την καλή» και να βρει εύκολα χρήματα, όπως άλλωστε πάντα έκανε ως άνθρωπος της… πιάτσας! Ετσι βρίσκει τυχαία στο Διαφάνι την Ασημίνα και δεν διστάζει να την απειλήσει για όλα: «Ξέρω για του λόγου σου ποια είσαι!

Είσαι αυτή που έκλεψε το παιδί της Δρόσως μαζί με τον Νικηφόρο, τον άντρα σου», της λέει και η Ασημίνα σοκάρεται: «Ποιος είσαι; Τι θέλεις; Τι λόγια είναι αυτά που ξεστομίζεις να σε ακούσει και κανένας». «Ολοι θα με ακούσουν! Το κατάλαβες; Κλέψατε ένα παιδί από τη μάνα του και όλοι θα μάθουν τι σόι άνθρωποι είστε! Το παίζετε και υψηλή κοινωνία και καθωσπρέπει, τρομάρα σας», της απαντάει ο Τάκης και η Ασημίνα τον ρωτάει: «Η καλή και αγαπημένη μου αδελφή σε έστειλε;

Ετσι θέλει να με εκδικηθεί; Συνεχίζει να με βασανίζει και να με πληγώνει; Τι θέλετε;», Τότε εκείνος ανοίγει τα χαρτιά του: «Ξέρεις τι θέλουμε! Εμ, πώς νόμιζες; Θα παίρνατε έτσι ένα παιδί και θα πετούσατε τη μάνα του χωρίς αντάλλαγμα; Να ζει σε χαμόσπιτα και στη φτώχεια, ενώ εσείς κάνετε τη ζωή σας; Παράδες, Ασημίνα! Αυτό θέλουμε! Αν λοιπόν θέλεις κι εσύ να κρατήσεις τον γιο σου και να μη μάθει κανείς τι κάνετε, στάξε το παραδάκι και θα είμαστε εντάξει».

Η Ασημίνα σοκάρεται και δεν ξέρει τι να κάνει! Καταρρακωμένη, πάει να βρει τη Δρόσω και της επιτίθεται: «Για πόσο ακόμα θα μου προκαλείς πόνο; Δεν σου φτάνει ό,τι μου έκανες; Πόσο ακόμα θα με βασανίζεις; Εστειλες τον αγαπητικό σου, αυτόν τον Τάκη, για να με εκβιάσει με το παιδί;», της λέει και η Δρόσω μένει εμβρόντητη: «Ασημίνα, τι λες; Δεν έστειλα κανέναν, δεν ξέρω τίποτα».

Ομως η Ασημίνα επιμένει: «Δεν ξέρεις τίποτα! Ποτέ δεν ξέρεις τίποτα… εσύ η αθώα και αγαπημένη μου αδελφή! Τόσο χαμηλά έπεσες που χρησιμοποιείς τον Σέργιο για να πάρεις χρήματα; Αυτή είναι η αγάπη σου για το παιδί; Βάλτο καλά στο μυαλό σου, τον γιο μου δεν θα τον πάρεις ποτέ», της δηλώνει και φεύγει. Η Δρόσω έξαλλη με όσα έμαθε ότι έκανες ο Τάκης πίσω από την πλάτη της, πάει να τον βρει αποφασισμένη για όλα!