29 Μαρτίου, 2024

Επιστροφή Ηλία Ψινάκη στην τηλεόραση – Μπαίνει σε ριάλιτι!

Επιστροφή Ηλία Ψινάκη στην τηλεόραση – Μπαίνει σε ριάλιτι!

Έρχεται σε ρόλο έκπληξη

Ο γνωστός μάνατζερ έχει δεχθεί μία άκρως ενδιαφέρουσα πρόταση και επειδή δεν αντέχει μακρυά από τα φώτα, γυρίζει στην TV

Σε ένα χιουμοριστικό video που ανήρτησε ο Ηλίας Ψινάκης την Κυριακή στο instagram του με τον Χρήστο Μάστορα και τον μάνατζέρ του, Γιάννη Κουτράκη, φαίνεται πως δεσμεύτηκε να έρθει στο επόμενο live του X Factor. Ήταν απλά ένα αστείο ή θα το δούμε να συμβαίνει στα αλήθεια;

Το Mega δεν επιβεβαιώνει -ακόμα- ότι ο Ηλίας Ψινάκης θα έχει κάποιο ρόλο στο επόμενο live αλλά οι δικές μας πηγές λένε πως ο γνωστός μάνατζερ θα βρεθεί στην πρόβα τζενεράλε της Παρασκευής και εκεί θα οριστικοποιηθεί ο ρόλος του.

Το πιο πιθανό είναι να έχει μια θέση guest στην κριτική επιτροπή, αφού το concept του παιχνιδιού επιτρέπει να βρίσκονται και μη τραγουδιστές ως κριτές.

https://www.instagram.com/p/CdlZyZTD62W/

Κάποιοι λένε ότι η παρουσία του στο show δεν αποκλείεται γίνει μόνιμη και ότι οι υπεύθυνοι του show θεωρούν ότι οι δηλητηριώδεις, πολλές φορές, αλλά και, ακόμα πιο συχνά, αυτοσαρκαστικές ατάκες του θα κάνουν πιο ζωηρή την ατμόσφαιρα στο πλατό.

Έξάλλου, ο Ηλίας Ψινάκης γνωρίζει τον παρουσιαστή του X Factor, Αντρέα Γεωργίου από το ξεκίνημά του στο πρώτο Dream Show του Alpha, όπου είχε βγει νικητής.

Αρκετοί επίσης θυμούνται ότι είχαν γίνει καλοί φίλοι με τον Στέλιο Ρόκκο ήδη από το μακρινό 1999, που τραγουδούσε στο Bio Bio με τον Σάκη Ρουβά και είχαν κυκλοφορήσει το επιτυχημένο ντουέτο «Όσο έχω εσένα».

Πηγή: okmag.gr