24 Απριλίου, 2024

Emkay Blanco ο πρώτος Gay ράπερ ταράζει τα νερά !!!!

Emkay Blanco ο πρώτος Gay ράπερ ταράζει τα νερά !!!!

Ο Μηνάς Καλαϊτζής γνωστός και ως Emlkay Blanco είναι μισός από την Αθήνα και μισός από την Λάρνακα.

Το 2019 αποφοίτησε από τη δραματική σχολή Βλαδίμηρος Καυκαρίδης στη Λευκωσία. Παράλληλα με το θέατρο, μεγάλη του αγάπη η ραπ μουσική.

Μηνάς Καλαϊτζής

Το 2019 κυκλοφορεί τα δύο πρώτα του ραπ τραγούδια «Έξω από τη ντουλάπα» και «Αλήτισσα και πόρνη».

Το 2020 κυκλοφόρησε το πρώτο του mixtape με τίτλο Με Φωνάζουν Blanco καθιερώνοντας έτσι τον εαυτό του σαν τον πρώτο γκέι ράπερ – τράπερ σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ακολούθησαν τα τραγούδια «Αυτός» και «Θα Καταλάβεις» ενώ τώρα  κυκλοφορεί το δεύτερό του mixtape με τίτλο «Μαύρο και Ροζ»

Ο Μηνάς απάντησε σε μερικες ερωτήσεις μας !   και προκάλεσαν αίσθηση με τα όσα είπε .

Διαβάστε ένα σχετικό απόσπασμα:

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για την νομιμοποίηση της κάνναβης

Μηνάς: Νομίζω είναι κάτι το κανονικό! Αν και απαγορεύεται πολλοί νέοι έχουν δοκιμάσει. Δοκίμασα πρώτη φορά όταν ήμουν 15 χρονών. Το κάπνισα αλλά δεν μου άρεσε πάρα πολύ. Έχω κάνει πολλές φορές αλλά η αντίδραση είναι διαφορετική κάθε φορά. Μια γελάς πολύ, μια να σκεφτείς πολύ. Είναι κάτι που δεν μου δίνει ενέργεια.. Πιστεύω ότι πρέπει να νομιμοποιηθεί, δεν είναι κάτι επικίνδυνο! Αν ήταν νόμιμο θα το έλεγχαν πιο πολύ, με φόρο κλπ»

Μηνάς Καλαϊτζής
Μηνάς Καλαϊτζής

Καλό θα είναι όμως να μην κάνουμε κάτι αν δεν μας αρέσει και το κάνουμε απλά για τους άλλους»

Για σύμφωνο συμβίωσης μεταξύ ομοφυλόφιλων ζευγαριών:

Μηνάς: «Σέβομαι την εκκλησία κάθε χώρας, αλλά όλοι πρέπει να έχουμε τα ίδια δικαιώματα και να δημιουργήσουμε το δικό μας. Να παντρευόμαστε και εμείς οι gay με κάποιο τρόπο όπως στον θρησκευτικό γάμο!»

«Εν έτη 2021 τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια έπρεπε να παντρεύονται. Δεν κατάλαβα ποτέ μου γιατί πρέπει να τίθεται τέτοιο θέμα, έπρεπε να θεωρείται αυτονόητο!»