29 Μαρτίου, 2024

Έλληνας τραγουδιστής παντρεύεται και στον γάμο του “ρίχνει” το καλύτερο ζεϊμπέκικο που έχετε δει ποτέ!

Έλληνας τραγουδιστής παντρεύεται και στον γάμο του “ρίχνει” το καλύτερο ζεϊμπέκικο που έχετε δει ποτέ!

Έριξε το διαδίκτυο!

Ο Αντώνης Ρέμος πριν 3 χρόνια παντρεύτηκε σε έναν γάμο ρομαντικό δίπλα στη λίμνη τη γυναίκα της ζωής του, Υβόννη Μπόσνιακ.

Η τελετή έγινε δίπλα στη λίμνη στο κτήμα του Δημήτρη Κοντομηνά στη Βαρυμπόμπη που ήταν ένας από τους τέσσερις κουμπάρους. Ελένη. Η Υβόννη Μπόσνιακ επέλεξε ένα νυφικό αρκετά στενό στη μέση για να τονίζει το καλλίγραμμο σώμα της και μακρύ πέπλο ενώ ο γαμπρός ένα κομψό κοστούμι με παπιγιόν.

Μετά την τελετή το ζευγάρι επιβιβάστηκε με την κόρη του σε βάρκα που βρισκόταν στη λίμνη δίπλα από όπου έγινε ο γάμος και λευκά μπαλόνια γέμισαν τον ουρανό ενώ μουσικοί τραγουδούσαν το «σήμερα γάμος γίνεται».

Ακολούθησε δεξίωση με τον γαμπρό να χορεύει ζεϊμπέκικο και τους «επώνυμους» φίλους του να τον χειροκροτούν. Επέλεξε το κομμάτι της Πίτσας Παπαδοπούλου «Θα κάνω ότι μου αρέσει».

Λεβέντης χορεύει απτάλικο ζεϊμπέκικο και “τρελαίνει” τους πάντες! Το βίντεο έχει 375.340 views!

Ανακαλύψαμε ένα βίντεο στο Youtube, όπου ένας 8χρονος λεβέντης χορεύει απτάλικο ζεϊμπέκικο. Το βίντεο έχει φτάσεις τις 375.340 προβολές.

Μετά τον 5χρονο που χορεύει ζεϊμπέκικο και καταχειροκροτείται, είδαμε ένα άλλο παιδί να χορεύει απτάλικο, μαζί με έναν μεγαλύτερο άνδρα.

Ο απτάλικος ή αλλιώς αντικρυστός, είναι χορός που χορεύεται από δύο άτομα. Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, ο μικρός μαζί με τον άνδρα, χορεύουν καταπληκτικά και στο τέλος… αποθεώνονται! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Γυναίκα “φωτιά” χορεύει ζεϊμπέκικο και “ρίχνει” το Youtube με τις 400.170 προβολές!

Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός, χορεύει ζεϊμπέκικο και “ρίχνει” το Youtube με τις 400.170 προβολές.

Ο λόγος για την… Βίκυ Σταυροπούλου!

Η ταλαντούχα ηθοποιός, πριν κάποια χρόνια, είχε βρεθεί στην εκπομπή “Στην υγειά μας ρε παιδιά” στον Alpha, και είχε χορέψει ένα καταπληκτικό ζεϊμπέκικο, όπως είχε χορέψει και η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Όπως θα δείτε κι εσείς, καταχειροκροτήθηκε από όσους βρίσκοντας στο πάνελ. Δείτε το βίντεο: