29 Μαρτίου, 2024

Έλληνας κρατούσε αιχμάλωτη τη σύντροφό του και την είχε μετατρέψει σε σκλάβα του έρωτα

Βιασμός στο Κολωνάκι με θύμα μια 30χρονη γυναίκα

Έλληνας κρατούσε αιχμάλωτη τη σύντροφό του και την είχε μετατρέψει σε σκλάβα του έρωτα

Την κλείδωσε στο σπίτι και δεν την άφηνε να βγει έξω

Την απόλυτη κόλαση στα χέρια του Έλληνα συντρόφου της ζούσε τους τελευταίους μήνες μία γυναίκα στην Πάτρα, καθώς την κρατούσε αιχμάλωτη, την ξυλοκοπούσε αλύπητα και την είχε μετατρέψει σε σκλάβα του σεξ!

Η ανατριχιαστική υπόθεση βγήκε στο φως όταν η γυναίκα βρήκε το θάρρος να καταγγείλει στις Αρχές όσα εφιαλτικά ζούσε τους τελευταίους πέντε μήνες.

Η φρίκη της άρχισε όταν ο φίλος της την κλείδωσε στο σπίτι και δεν την άφηνε να βγει έξω, παρά τα παρακάλια της. Ταυτόχρονα, την εξωθούσε διά της βίας στην πορνεία και την ξυλοκοπούσε, απειλώντας τη ζωή της σε καθημερινή βάση, ενώ πριν από λίγες μέρες προσπάθησε να τη βιάσει. Η ίδια δεν άντεξε όσα περνούσε από τον Μάρτιο και φοβούμενη πλέον για τη ζωή της αποφάσισε να καταγγείλει τον δυνάστη της.

Ο άνδρας συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης στην Πάτρα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, με τη συνδρομή του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της απόπειρας βιασμού, της εμπορίας ανθρώπων, της παράνομης κατακράτησης, της σωματικής βλάβης και της απειλής.

Οπως αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας, σύμφωνα με την καταγγελία της συντρόφου του, ο συλληφθείς την κατακρατούσε παράνομα σε σπίτι του στην αχαϊκή πόλη, όπου από τον Μάρτιο του 2021 την έβριζε συνεχώς, την απειλούσε και τη χτυπούσε επανειλημμένα, προκαλώντας της σωματικές βλάβες: «Το ίδιο χρονικό διάστημα ο συλληφθείς, με χρήση βίας και απειλών για τη ζωή της παθούσας, την εκβίαζε, με σκοπό τη γενετήσια εκμετάλλευσή της. Επιπλέον, πριν από μια εβδομάδα ο συλληφθείς αποπειράθηκε να τη βιάσει, χωρίς να ολοκληρώσει την πράξη του».

Ο δράστης με την εις βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ο οποίος θα του ασκήσει ποινικές διώξεις και στη συνέχεια θα οδηγηθεί στον ανακριτή για να απολογηθεί, ενώ η κοπέλα θα εξεταστεί από ιατροδικαστή.