16 Απριλίου, 2024

Ελένη Μυλωνοπούλου: Ξέσπασε η «ψυχολόγος» της Καρολάιν. Τι αποκάλυψε για Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Ελένη Μυλωνοπούλου: Ξέσπασε η «ψυχολόγος» της Καρολάιν. Τι αποκάλυψε για Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Τι αποκάλυψε η Ελένη Μυλωνοπούλου για την υπόθεση της άτυχης Καρολάιν;

Την τελευταία εβδομάδα η «ψυχολόγος» της άτυχης Καρολάιν, Ελένη Μυλωνοπούλου, μονοπώλησε το ενδιαφέρον για την επαγγελματική της ιδιότητα.

Η ίδια ξεκαθάρισε ότι ουδέποτε συστήθηκε ως ψυχολόγος και ότι επαγγέλλεται σύμβουλος ψυχικής υγείας, ενώ είχε την έγγραφη άδεια του 32χρονου συζύγου της Καρολάιν για να μιλήσει δημοσίως για τα όσα ήξερε για τη ζωή τους.

Γλυκά Νερά: Τι απαντά η «ψυχολόγος» της Καρολάιν

Η Ελένη Μυλωνοπούλου μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και έδωσε τη δική της απάντηση σε όσα της καταλογίζουν για την επαγγελματική της ιδιότητα:

«Σε όλη τη διάρκεια της ζωής μου κοιτάω τον συνομιλητή μου στα μάτια, γιατί μου αρέσει η ειλικρίνεια και η αλήθεια. Έτσι και θα συνεχίσω. Δεν κρύφτηκα ποτέ, ούτε τώρα θα το κάνω. Από την πρώτη στιγμή υπήρξα ειλικρινής, δυστυχώς αυτό παρεξηγήθηκε χωρίς λόγο. Διευκρινίζω,

λοιπόν, για μια ακόμη φορά, ότι κλήθηκα να καταθέσω στη ΓΑΔΑ λίγες μέρες μετά τη δολοφονία. Όπως μου είπαν οι αστυνομικοί, οι επαγγελματικές κάρτες μου βρέθηκαν στη μεζονέτα του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά και ο σύζυγος της άτυχης Καρολάιν είχε επιβεβαιώσει στην κατάθεσή του ότι με επισκέπτονταν τους τελευταίους μήνες.

Με έκπληξή μου λίγες ημέρες μετά την κατάθεσή μου, άρχισα να διαβάζω δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για την κατάθεση “κλειδί” της ψυχολόγου του ζευγαριού. Μετά από λίγες ημέρες δημοσιοποιήθηκε και το όνομά μου. Μου ζητήθηκε να συνομιλήσω σε συγκεκριμένο έντυπο δίνοντας μια συνέντευξη, όπου δεν εμβάθυνα στο περιεχόμενο των συνεδριών, αλλά έκανα μια συνολική εκτίμηση για το πόσο αγαπημένο ζευγάρι ήταν ο Μπάμπης και η Καρολάιν, γεγονός που υποστηρίζω μέχρι και σήμερα.

Γλυκά Νερά έγκλημα

Βρέθηκα σε μια πολύ πιεστική κατάσταση: από τη μια πλευρά όφειλα να μην αποκαλύψω τίποτα για την κατάθεσή μου, εφόσον διενεργούνταν ακόμα έρευνα για τη δολοφονία, από την άλλη κλονίστηκα από τα όσα μετέφεραν κάποια ΜΜΕ περί της μαρτυρίας – κλειδί στην υπόθεση.

Επειδή είμαι άνθρωπος χαμηλών τόνων και επειδή υπηρετώ την αλήθεια και την ειλικρίνεια, έκρινα ότι εφόσον διέρρευσε το όνομά μου ως μάρτυρας έπρεπε να αποσαφηνίσω ότι δεν ευσταθούσαν για το πρόσωπό μου…

Όσον αφορά την ιδιότητα την ιδιότητα της ψυχολόγου που λανθασμένα μου αποδόθηκε, έχω να αποσαφηνίσω ότι λειτουργώ νόμιμη επιχείρηση ως σύμβουλος ψυχικής υγείας, κλινικής και θεραπευτικής ύπνωσης και εναλλακτικών θεραπειών.

Τέλος, εύχομαι να συλληφθούν σύντομα οι δράστες της στυγερής δολοφονίας που μας συγκλόνισε όλες και ιδιαίτερα εμένα, που γνώρισα αυτή τη νεαρή μανούλα».