19 Απριλίου, 2024

Ελένη Φουρέιρα: Γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι – Γονείς για πρώτη φορά με τον Αλμπέρτο Μποτία

Ελένη Φουρέιρα: Γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι – Γονείς για πρώτη φορά με τον Αλμπέρτο Μποτία

Το πρώτο της παιδί έφερε στον κόσμο η Ελένη Φουρέιρα, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Αλμπέρτο Μποτία. Η τραγουδίστρια γέννησε, με φυσιολογικό τοκετό, ένα υγιέστατο αγοράκι, ενώ όλη την ώρα, δίπλα της βρισκόταν ο Ισπανός ποδοσφαιριστής.

Ήταν Νοέμβριος του 2022, όταν η Ελένη Φουρέιρα ανακοίνωσε ότι περιμένει το πρώτο της παιδί. Δημοσιεύοντας δύο φωτογραφίες, όπου πόζαρε δίπλα στον σύντροφό της Αλμπέρτο Μποτία, ενθουσίασε τότε τους θαυμαστές της με τα νέα της εγκυμοσύνης της.

«Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα, απλώς δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Ήταν αρκετός ο καιρός που το προσπαθούσα. Έτυχε σ’ εµένα να είναι πιο δύσκολο, όπως και σε πολλές άλλες γυναίκες. Θέλω να τους πω να µην απογοητεύονται, γιατί εκεί που νιώθεις ότι θες να τα παρατήσεις, εκεί που λες δεν αντέχω να δω και άλλο αρνητικό τεστ, γίνεται ένα θαύμα. Ενάμιση χρόνο πάλευα. Πέρασα από αποτυχημένες εξωσωματικές, από πολλούς γιατρούς, μέχρι που τελικά το μωρό ήρθε φυσικά. Ο πρώτος άνθρωπος που το μοιράστηκα ήταν ο Αλµπέρτο, φυσικά. Ήταν και είναι ένας τρομερά υποστηρικτικός σύντροφος και είμαι σίγουρη ότι θα γίνει φανταστικός μπαμπάς» είχε εξομολογηθεί πρόσφατα η ίδια στην ελληνική Vogue.

«Στην αρχή της εγκυμοσύνης µου πέρασα αρκετά δύσκολες στιγμές. Στις πρώτες εβδομάδες της κύησης έπαθα μια σοβαρή αποκόλληση, που µε ανάγκασε να ακυρώσω όλες µου τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και να μείνω στο κρεβάτι για περίπου τρεις μήνες. Ήταν µια δύσκολη περίοδος. Στενοχωρήθηκα, έπεσα πολύ. Με θυμάμαι καθηλωμένη σ’ ένα κρεβάτι να διαβάζω άρθρα σε sites για μια φημολογούμενη εγκυμοσύνη µου ή να ακούω ανθρώπους σε τηλεοπτικές εκπομπές να μιλάνε για το φύλο του μωρού, τη στιγμή που εγώ ούτε είχα δηλώσει ότι είμαι έγκυος ούτε ήξερα αν την άλλη μέρα θα έχω το παιδί. Δεν κατηγορώ κανέναν. Κατανοώ ότι όλοι κάνουν τη δουλειά τους. Απλώς για µένα αυτό ήταν βάρβαρο. Ας πούµε ότι ήταν µια στιγµή που θα προτιµούσα να µην ξέρουν ούτε το όνοµά µου» πρόσθεσε στην ίδια συνέντευξη.

Η σχέση της Ελένης Φουρέιρα με τον Αλμπέρτο Μποτία μετρά επτά χρόνια. Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε κοινή παρέα σε έξοδό τους. Ωστόσο, όλα αυτά τα χρόνια, ποτέ δεν έχουν μιλήσει δημόσια για τη σχέση τους, καθώς προτιμούν να την κρατάνε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. «Είμαι πάρα πολύ ερωτευμένη. Φυσικά και μου λείπει. Μου αρέσουν όλα του. Μου αρέσει εξωτερικά… Είναι όμορφος πολύ. Μετά από τόσα χρόνια υπάρχουν στιγμές που γυρνάω απότομα και λέω: “Παναγία μου να είναι καλά η μάνα σου που σε έκανε τόσο όμορφο”. Δεν είναι πιεστικός καθόλου και πολύ ανεξάρτητος σαν άνθρωπος» είχε δηλώσει η τραγουδίστρια του «Fuego» σε παλιότερη συνέντευξή της.