28 Μαρτίου, 2024

Έλεγε σε όλους ότι ένα παιδί μπαίνει κάθε βράδυ στο δωμάτιο του αλλά κανείς δεν τον πίστευε – Όλα άλλαξαν όταν είδαν αυτές τις φωτογραφίες

Έλεγε σε όλους ότι ένα παιδί μπαίνει κάθε βράδυ στο δωμάτιο του αλλά κανείς δεν τον πίστευε – Όλα άλλαξαν όταν είδαν αυτές τις φωτογραφίες

Ανατριχιαστική ιστορία

Ένας άντρας από τη Νέα Υόρκη που ισχυρίζεται ότι είναι στοιχειωμένος από το φάντασμα ενός παιδιού δαίμονα, έχει μοιραστεί φωτογραφίες που δείχνουν την οντότητα να τριγυρνά γύρω από το κρεβάτι του. Ενώ, ένας 29χρονος άνδρας έβγαζε φωτογραφίες κάτω από την φούστα 15χρονης και μόλις είδε ο πατέρας τι είχε καταγράψει η κάμερα έγινε χαμός!

Ο Adam Ellis έχει αιχμαλωτίσει χιλιάδες χρήστες στο Twitter με την ιστορία του. Ο γελοιογράφος έχει τώρα 711.000 οπαδούς στην πλατφόρμα και συνεχίζει να προσελκύει το κοινό, κάθε φορά που ενημερώνει την ιστορία φαντασμάτων του.

Ενώ πολλοί αρχικά αμφέβαλαν, η τελευταία του ιστορία έχει κάνει πολλούς να επιμένουν ότι η ιστορία του Αγαπητού Δαβίδ είναι προφανώς κατασκευασμένη.

Μετά από δύο εβδομάδες ησυχίας, ο άντρας επέστρεψε στο Twitter για να ζητήσει συγνώμη για τη «μακρά απουσία» του και να μοιραστεί τα τελευταία γεγονότα με τους οπαδούς του.

Είπε ότι δεν μπορεί να κοιμηθεί, έχοντας παράξενα όνειρα. Ο Adam, ισχυρίζεται επίσης οτι βρήκε ένα παλιό παπούτσι μετά από τη διερεύνηση μυστηριωδών θορύβων που προέρχονταν από την οροφή του. «Έχω συνεχώς την αίσθηση ότι κάποιος με παρακολουθεί», λέει.

Οι άνθρωποι στο twitter μου γράφουν ότι το παιδί μπορεί να χρειάζεται βοήθεια, αλλά είμαι βέβαιος ότι δεν συμβαίνει αυτό. Κάθε φορά που εμφανίζεται, νιώθω μια πενιχρή αίσθηση κακίας».

Έλεγε σε όλους ότι ένα παιδί μπαίνει κάθε βράδυ στο δωμάτιο του αλλά κανείς δεν τον πίστευε

Την επόμενη μέρα, ο άντρας ξύπνησε ξαφνικά και είχε κατέβει μια εφαρμογή στο τηλέφωνό του, η οποία φωτογράφιζε κάθε λεπτό. Άφησε την εφαρμογή να τρέχει για αρκετές ώρες.

Ξύπνησε βρίσκοντας περίπου 350 φωτογραφίες , τραβηγμένες από μια βιβλιοθήκη του δωματίου του, από πολύ μεγάλο ύψος. Οι περισσότερες από τις φωτογραφίες, σύμφωνα με τον ίδιο, απλά τον δείχνουν να κοιμάται, εκτός από αρκετές ανατριχιαστικές φωτογραφίες.

Οι φωτογραφίες παρουσιάζουν μια παιδική σιλουέτα στο δωμάτιό του, να στέκεται σε μια καρέκλα και να κοιτάζει προς την κατεύθυνση του κρεβατιού του. Σύμφωνα με τον ίδιο, το παιδί τον παρακολουθούσε.

«Έχω χάσει τα λόγια μου. Δεν ξέρω τι να σκεφτώ πια. Το μόνο που θέλω είναι να κοιμηθώ», είπε. Παρόλο που οι φωτογραφίες είναι ανατριχιαστικές, οι περισσότεροι είναι πεπεισμένοι ότι αυτή η ιστορία είναι ένα ψέμα.

Μερικά σχόλια στο Twitter: «Κάθε λογική στο κεφάλι μου, μου λέει ότι ο Αγαπητός Δαβίδ είναι απλά ψεύτικος!», «Αρχικά, πίστεψα στην ιδέα αυτού του αγοριού, αλλά τώρα πιστεύω ακράδαντα οι είναι ψεύτικη η όλη ιστορία», όπως αναφέρει η dailymail.co.uk