Εκτός ορίων ο Γιάννης Βούρος: «Θα πάρετε τα αρχ…@ μου» (photo)

Εκτός ορίων ο Γιάννης Βούρος: «Θα πάρετε τα αρχ…@ μου»

Καταγγελίες από το Σωματείο Εργαζομένων Νέας Φιλαδέλφειας

Σάλος επικρατεί στη Νέα Φιλαδέλφεια με καταγγελία για την συμπεριφορά του δημάρχου Γιάννη Βούρου.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων, ο δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας τους απάντησε απρεπώς και με χυδαία γλώσσα στα αιτήματά τους, λέγοντάς τους «είστε αχάριστοι, θα πάρετε τα αρχ… μου» ενώ στον πρόεδρο φέρεται να είπε: «Θα σας κυνηγήσω και εσένα ειδικά, μέχρι να βρεις μαύρο χιόνι».

Στην ανακοίνωσή του, το Σωματείο Εργαζομένων της Νέας Φιλαδέλφειας σημειώνει: «Θαυμάστε ήθος Δημάρχου,

Ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι έφεραν το ζήτημα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του σωματείου, αναφέρει:

Βούρος καταγγελία νέα φιλαδέλφεια

Σούσουρο με τις αποκαλύψεις της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου για τον Γιάννη Βούρο: «Το τελευταίο βράδυ πριν παντρευτώ ήμασταν γυμνοί ο ένας πάνω στον άλλον…» (Video)

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου βρέθηκε καλεσμένη της Κατερίνας Καραβάτου στο πλατό της εκπομπής «Τι λες τώρα» στο MEGA. Μεταξύ άλλων, η δημοφιλής πρωταγωνίστρια μίλησε για την τηλεοπτική της διαδρομή καθώς και τις ερωτικές σκηνές που συνάντησε σε αυτήν.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν μου έχει συμβεί ποτέ να «φύγω» από τον ρόλο στις ερωτικές σκηνές. Με κανέναν παρτενέρ δεν μου έχει συμβεί αυτό. Γενικά το είχα δει όλο αυτό σαν δουλειά. Ότι αυτή είναι δηλαδή η δουλειά μου, αυτό κάνουμε… Α, έχουμε και μια ερωτική σκηνή και θα την κάνουμε και αυτήν».

«Τις καλύτερες ερωτικές σκηνές, βέβαια, τις έχω κάνει με τον Γιάννη Βούρο στις Επιθυμίες του ΑΝΤ1. Εκεί και αν ήταν ερωτικές σκηνές! Που δεν φαινόταν τίποτα, αλλά ήταν ερωτικές ερωτικές».

«Θυμάμαι ότι είχαμε ένα πλάνο με τον Γιάννη Βούρο στο τραπέζι της επιχείρησής του, υποτίθεται, που πήγαινα εγώ το τελευταίο βράδυ πριν παντρευτώ, έτσι για να τιμήσω τον γάμο μου… Ήμασταν ο ένας πάνω στον άλλον χωρίς ρούχα. Η σκηνή ήταν από το πλάι και φαίνονταν μόνο τα δυο κορμιά. Είχαμε βάλει κάτι ανάμεσα και περιμέναμε τόσες ώρες να μας φωτίσουν» συμπλήρωσε η ηθοποιός στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του MEGA.

 604 total views,  4 views today

.