29 Μαρτίου, 2024

«Έκθεση Έργων Τέχνης» – Υπό την αιγίδα του δημάρχου Λεμεσού κ. Νίκου Νικολαΐδη και με τη στήριξη του Δήμου Λεμεσού,

«Έκθεση Έργων Τέχνης» – Υπό την αιγίδα του δημάρχου Λεμεσού κ. Νίκου Νικολαΐδη και με τη στήριξη του Δήμου Λεμεσού,

Το μη “Κερδοσκοπικό Σωματείο”, «Cyprus Art Care – CAC» σε συνεργασία με «ΟΜΙΛΟ UNESCO ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ» οργανώνουν υπό την αιγίδα του δημάρχου Λεμεσού κ. Νίκου Νικολαΐδη και με τη στήριξη του Δήμου Λεμεσού, «Έκθεση Έργων Τέχνης».

Εξήντα πέντε καλλιτέχνες από Κύπρο, Ελλάδα, Σουηδία, Πολωνία, συνεργάζονται στη Ζωγραφική – Φωτογραφία – Συγγραφή προς ενίσχυση του “Παγκύπριου Συνδέσμου Καρκινοπαθών και Φίλων” «ΠΑΣΥΚΑΦ».

Ημέρες εκδήλωσης: Τετάρτη 08/09/21 ώρα 19:00 εγκαίνια. Πέμπτη 09/09 και Παρασκευή 10/09 ώρες: 09:00 – 13:00 και 16:00 – 20.00

Χώρος: Δημοτικό Πολιτιστικό Κέντρο “Πάνος Σολομωνίδης” Λεμεσός.

Την όλη εκδήλωση θα διανθίζει καλλιτεχνικό πρόγραμμα με μουσική και τραγούδι από τους:

Γεωργία Κόμπου, μπουζούκι – Κωνσταντίνος Ζορπάς, πιάνο – Γιώργος Ιωάννου, τραγούδι

Αναστασία Σόρρα, πιάνο – Μαριάννα Αντωνιάδου, τραγούδι

Πληροφορίες:

«Cyprus Art Care – CAC»,

τηλ. 00357 99639452 Λεμεσός – Κύπρος

 

Ας γνωρίσουμε  καλύτερα το «Who is Who»

Τόσο το προσωπικό του όσο και του Σωματείου στο οποίο τυγχάνει πρόεδρος, ο Τάκης Μιχαήλ αναφέρει σε συντομία τα πιο κάτω:-

Προσωπικά ασχολούμαι:

  1. Με τη συγγραφή και είμαι στο 10ο μου βιβλίο. (δείγμα σε φωτο)… Με κάθε σεμνότητα, και μόνο για σκοπούς γνωριμίας, αναφέρω ότι ένα μου βιβλίο έχει επιλεγεί και ευρίσκεται εις την «Βιβλιοθήκη Ευρωπαϊκού Πολιτισμού» και ένα ακόμα είναι υποψήφιο προς ένταξη με σχεδόν βεβαιότητα ότι θα ενταχθεί.
  2. Αποσπάσματα από ένα άλλο μου βιβλίο, μετά από Έκθεση Έργων Τέχνης (Ζωγραφική & Γλυπτική) που οργανώσαμε και παρουσιάσαμε στη Μόσχα, έχουν επιλεγεί, αναγνωστεί και κρατηθεί από την Ακαδημία Τεχνών Μόσχας. Ασχολούμαι με την αρθρογραφία σε αθλητικά, κοινωνικά, πολιτιστικά θέματα σε “δικές μου” στήλες, σε δυο καθημερινές εφημερίδες. Έχω δώσει διαλέξεις σε σχολεία, ενάντια στα ναρκωτικά, στα αναβολικά, στον χουλιγκανισμό.
  3. Είμαι εκλεγμένο μέλος εις το «Ταμείο Πολιτισμού Δήμου Λεμεσού».
  4. Μέλος συμβουλίου εθελοντών, σε δυο φιλανθρωπικές οργανώσεις, «ΠΑΣΥΚΑΦ» (Παγκύπριος Σύνδεσμος Καρκινοπαθών και Φίλων), και «ΠΡΟΣΒΑΣΗ» όμιλος ΑμεΑ (Άτομα με ειδικές Ανάγκες), όπως και σε άμεση συνεργασία με τον Μητροπολίτη Κένυας και ομάδα ενίσχυσης «ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΕΝΥΑΣ».

Εκπροσωπώ με «Πρωτόκολλο Πολιτιστικής Συνεργασίας» τον «ΟΜΙΛΟ UNESCO ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ», όπως και «Cyprus New York Productions», με “Όμιλο” στη Κέα / Τζια, Μεσολόγγι, και ανάλογους Ομίλους / Οργανισμούς σε Κύπρο, Ρωσία και Ευρώπη.

  1. Ιδρυτής / πρόεδρος εις το «Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο» «CYPRUS ART CARE – CAC» με μέλημα και κύριο σκοπό και στόχο την κοινωνική προσφορά και την ανάπτυξη του πολιτισμού μέσα από «Εκθέσεις Έργων Τέχνης», «Διαλέξεις», εισφορά τροφίμων / ρουχισμού σε απόρους, κοκ.
  2. Σου στέλνω δυο δείγματα εκδηλώσεων για τον μήνα Σεπτέμβριο και ένα δείγμα εκδήλωσης που έχουμε κάνει, “Για τα παιδιά της Κένυας” για να πάρεις μια πρώτη άποψη των δραστηριοτήτων.

Με εκτίμηση

Τάκης Μιχαήλ

Τηλ: 00357 99639452 e-mail: tm@cytanet.com.cy