ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ! Συνελήφθη ο Αντώνης Δελλατόλας ύστερα από ένταλμα σύλληψης του ανακριτή

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ! Συνελήφθη ο Αντώνης Δελλατόλας ύστερα από ένταλμα σύλληψης του ανακριτή

Συνελήφθη ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης Αντώνης Δελλατόλας, καθώς σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης κατά πληροφορίες από αστυνομικές πηγές.

Ο Αντώνης Δελλατόλας κρατείται από το μεσημέρι στο τμήμα Ασφαλείας Ηλιούπολης, καθώς αστυνομικοί τον εντόπισαν έξω από την εφημερίδα “ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ” και του πέρασαν χειροπέδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε βάρος του κ. Δελλατόλας υπήρχε απόφαση για οικονομικής φύσεως θέματα, ενώ κάποιοι υποστηρίζουν ότι πρόκειται για υπόθεση φοροδιαφυγής.

Ο δημοσιογράφος κρατείται και την Τετάρτη θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών και στον ανακριτή για να εκτελεστεί το ένταλμα που υπήρχε σε βάρος του.

Την ίδια ώρα η ελληνική αστυνομία, που έκανε την σύλληψη και αύριο θα οδηγήσει στη δικαιοσύνη τον γνωστό δημοσιογράφο και εκδότη, επισήμως δηλώνει… άγνοια. Δεν γνωρίζει δηλαδή αν συνέλαβε ή όχι, έναν πολίτη σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από τη δικαιοσύνη.

Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθεί σήμερα το πρωί ο γνωστός δημοσιογράφος Αντώνης Δελατόλας, μετά τη σύλληψή του το βράδυ της Τρίτης με την κατηγορία της φοροδιαφυγής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αστυνομικοί τον εντόπισαν, τον συνέλαβαν και κρατείται στο Τμήμα Ασφάλειας Ηλιούπολης.

Ο Αντώνης Δελατόλας διώκεται για μια φορολογική υπόθεση σε βαθμό κακουργήματος. Είχε κλητευθεί για να απολογηθεί δύο φορές από την ανακρίτρια και δεν προσήλθε με αποτέλεσμα να εκδοθεί σε βάρος του ένταλμα σύλληψης.

Θυμόμαστε όλοι την περίπτωση της κας Ελένης Ράικου, της εισαγγελέως που πήρε τηλέφωνο ο εκδότης Δελατόλας, προκειμένου να ασκηθεί αυτεπαγγέλτως, παρανόμως και καταχρηστικός δίωξη εναντίον του, Ηλία Κασιδιάρη στο περιστατικό με τα χαστούκια στην Κανέλλη!

 2,110 total views,  4 views today

.