29 Μαρτίου, 2024

Έκαναν περικοπές μέχρι και στο κόστος των κηδειών των νεκρών ! Με 2 χιλιάρικα στο χώμα πετούν τα νιάτα της χώρας μας

ΕΚΑΝΑΝ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΚΗΔΕΙΩΝ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ – ΜΕ 2 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΠΕΤΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΝΩ ΔΙΝΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΩΛ@ΧΑΡΤΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ

Τσίπα δεν υπήρχε σε καμία Κυβέρνηση της τελευταίας 30ετίας και η σημερινή των “μαφιόζων” ακολουθεί κατά πόδας. Αντί δίνουν αμέτρητα ευρώ για ταξιδάκια, κωλόχαρτα, ινστιτούτα αδυνατίσματος και πανάκριβες τσάντες, θα έπρεπε να τα δώσουν σε ό,τι χρειαζόταν για να αποφευχθεί αυτή η ανείπωτη τραγωδία που θα στοιχειώνει για χρόνια τη χώρα.

Ακόμα και η δημοσία δαπάνη κηδείες των νεκρών, αποφασίστηκε για μικροπολιτικούς λόγους αφού το ποσό που δίνεται «κλείδωσε» μετά από σχετική σύσκεψη και είναι “κουτσουρεμένο” σε σχέση με την αρχική απόφαση.

Σύμφωνα με το ThessToday, που επικαλείται ιατροδικαστικές πηγές, το ποσό που δαπανά το κράτος ανά άτομο ανέρχεται στα 2.000 ευρώ, ενώ αρχικά ήταν στα 3.500 ευρώ.

Αυτή η αλλαγή του ποσού προς τα κάτω, ωστόσο, σύμφωνα με την ίδια πηγή, είχε ως αποτέλεσμα πολλά από τα γραφεία τελετών, που συζητούσαν να αναλάβουν κηδείες θυμάτων, να κάνουν πίσω.

Με 2 χιλιάρικα λοιπόν το Κράτος “καθαρίζει”, στέλνει ό,τι απέμεινε από τους νεκρούς στο χώμα και τα φορτώνουν όλα σε έναν άχρηστο σταθμάρχη. Οι εκλογές είναι κοντά. Τα φαντάσματα των νεαρών παιδιών θα πρέπει να είναι από πάνω μας όταν ρίχνουμε την ψήφο.

Αυτό είναι το ΦΕΚ για τις κηδείες δημοσία δαπάνη που δημοσιεύει το thesstoday.gr:

76864 756475