23 Απριλίου, 2024

«Είμαι ο Κωνσταντίνος Παπανικόλας! Θέλω να δηλώσω δημόσια, να μάθει όλος ο κόσμος την αλήθεια…

33 ημέρες πριν “ξεψυχήσει”! «Είμαι ο Κωνσταντίνος Παπανικόλας! Θέλω να δηλώσω δημόσια, να μάθει όλος ο κόσμος την αλήθεια…» – Βίντεο του καναλάρχη λίγο καιρό πριν πεθάνει

Η δημόσια καταγγελία για προσπάθεια εξαπάτησης – «Μου είπε ότι αυτό το χαρτί είναι για φορολογικούς λόγους. Όμως μετά από καιρό κατάλαβα ότι…»

Προσπάθεια εξαπάτησής του φαίνεται πως είχε καταγγείλει πριν από λίγους μήνες ο γνωστός καναλάρχης του Κόντρα Κωνσταντίνος Παπανικόλας.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star έφερε στο «φως» ένα βίντεο του καναλάρχη πριν «φύγει» από τη ζωή στο οποίο προέβη στη συγκεκριμένη καταγγελία.

Με δική του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook στις 10 Απριλίου, ο ίδιος ο Κωσταντίνος Παπανικόλας, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή πριν από λίγες ημέρες, γνωστοποιούσε πως κάποιο συγγενικό του πρόσωπο προσπάθησε να τον εξαπατήσει.

Όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε, απέσπασε την υπογραφή του με δόλιο τρόπο, προκειμένου στη συνέχεια να του πάρει τις μετοχές που είχε στο Kontra Channel. Όταν αντιλήφθηκε ο ίδιος, όπως εξηγεί στο βίντεο, τι ακριβώς έχει συμβεί, κινήθηκε νομικά.

«Είμαι ο Κωνσταντίνος Παπανικόλας! Θέλω να δηλώσω δημόσια, να μάθει όλος ο κόσμος την αλήθεια…»

«Είμαι ο Κωνσταντίνος Παπανικόλας. Θέλω να δηλώσω δημόσια, να μάθει όλος ο κόσμος την αλήθεια για αυτά τα οποία μου συμβαίνουν. Προ καιρού ο/η …. πήρε την υπογραφή μου σε ένα χαρτί. Μου είπε ότι αυτό το χαρτί είναι για φορολογικούς λόγους. Όμως μετά από καιρό κατάλαβα ότι αυτό ήταν ψεμά. Ήθελε να μου πάρει τις μετοχές μου, λέγοντας ότι εγώ του χρωστάω χρήματα. Ποτέ δεν του χρωστούσα χρήματα και με εξαπάτησε», ανέφερε ο εκλιπών στο επίμαχο βίντεο. Αυτό είναι που καλείται να ερευνήσει και ο αρμόδιος εισαγγελέας, ανέφερε στο Star ο δικηγορος του Στέλιος Σουρλας.