29 Μαρτίου, 2024

Έγκυος καθηγήτρια έκανε σεξ με 15χρονο μαθητή της – Εξετάζεται αν το παιδί είναι δικό του

Έγκυος καθηγήτρια έκανε σεξ με 15χρονο μαθητή της – Εξετάζεται αν το παιδί είναι δικό του

Πήγαιναν σε πάρτι και έλεγαν ότι είναι θεία και ανιψιός

Στην τσιμπίδα του νόμου έπεσε μια έγκυος καθηγήτρια στο Μαϊάμι συνελήφθη επειδή είχε σχέση με έναν 15χρονο μαθητή της.

Η Χέιρι Κάλβι, 41 ετών, αποφυλακίστηκε το Σάββατο με περιοριστικούς όρους, δύο ημέρες μετά τη σύλληψή της και αφού κατέβαλε το ποσό της εγγύησης.

Κατηγορείται ότι έκανε σεξ με το 15χρονο αγόρι τον τελευταίο ενάμιση χρόνο αφού ήρθε εξαιρετικά κοντά μαζί του αρκετές φορές σε κτήριο στο στο Μαϊάμι.

Φέρεται να του έστελνε γυμνές φωτογραφίες της μέσω του WhatsApp ενώ φέρεται να έδειξε και σε άλλα παιδιά βίντεο που έκαναν σεξ. Γεγονός που προκάλεσε την εμπλοκή της αστυνομίας.

 

Πήγαιναν σε πάρτι και έλεγαν ότι είναι θεία και ανιψιός

Η αστυνομία λέει ότι η καθηγήτρια είχε δώσει στο αγόρι μία από τις πιστωτικές της κάρτες ενώ το ζευγάρι πήγαινε παρέα και σε πάρτι και έλεγε στους καλεσμένους ότι ήταν θεία και ανιψιός.

Σύμφωνα με το CBS Miami δεν είναι σαφές εάν η Κάλβι είναι παντρεμένη ή κυοφορεί το μωρό του εφήβου. Αποκάλυψε την κατάστασή της στους φύλακες καθώς είχε κλειστεί στη φυλακή την περασμένη εβδομάδα.

Η αστυνομία ήρθε αντιμέτωπη για πρώτη φορά τους ισχυρισμούς τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους.

Στο πλαίσιο της έρευνάς τους, κατέσχεσαν το τηλέφωνο του εφήβου και βρήκαν τις φωτογραφίες που του είχε στείλει μέσω WhatsApp. Ενώ το αγόρι καυχιόταν για τη συνάντηση, η αστυνομία λέει ότι ο καθηγήτρια πρέπει τώρα να αντιμετωπίσει κατηγορίες.

«Ένα παιδί δεν έχει τη νομική εξουσία να δώσει τη συγκατάθεσή του, παρόλο που το παιδί μπορεί να πει “αυτό είναι εντάξει”. Η ευθύνη ανήκει στον ενήλικα», δήλωσε ο Ρέι Βαλντές, εκπρόσωπος της αστυνομικής υπηρεσίας της Ντόραλ. Η ηλικία συναίνεσης στη Φλόριντα είναι τα 18.