20 Απριλίου, 2024

Εγκληματική ενέργεια ο θάνατος της 11χρονης στα Χανιά; «Κάποιος την οδήγησε εκεί ή…» – Ανατροπή στην υπόθεση!

Εγκληματική ενέργεια ο θάνατος της 11χρονης στα Χανιά; «Κάποιος την οδήγησε εκεί ή…» – Ανατροπή στην υπόθεση!

Αποκαλύψεις από την μητέρα

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της οικογένειας του 11χρονου κοριτσιού από τα Χανιά που βρέθηκε νεκρό σε βραχώδη ακτή κοντά στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων, με την μητέρα επίσης να υποστηρίζει ότι «Ή έγινε δυστύχημα ή κάποιος την οδήγησε εκεί».

Μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” τόνισε ότι η μητέρα της 11χρονης ισχυρίζεται ότι το παιδί της δεν είχε λόγο να βάλει τέλος στη ζωή του. Παράλληλα, αμφισβητεί τους ισχυρισμούς των συμμαθητών του άτυχου κοριτσιού που φέρεται να δηλώνουν ότι η 11χρονη μαθήτρια τους είχε αποχαιρετήσει. “Όλοι οι συμμαθητές της και οι καθηγητές της κάνουν λόγο για ένα χαρούμενο παιδί, για την ψυχή της παρέας” πρόσθεσε.

Εξέφρασε δε τον προβληματισμό της οικογένειας για το πώς βρέθηκε το κορίτσι σε αυτό το σημείο, τόσο μακριά από το σπίτι του. “Σύμφωνα με τη μητέρα της, η 11χρονη συνήθιζε να παίζει και να κινείται μόνο κοντά στο σπίτι της. Πώς βρέθηκε εκεί, με ποιον τρόπο” διερωτήθηκε ο κ. Λύτρας.

«Ή έχει γίνει κάποιο δυστύχημα ή κάποιος οδήγησε την Ιωάννα στο συγκεκριμένο σημείο με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή της. Σε καμία περίπτωση δεν δέχομαι ότι το παιδί έβαλε τέλος στην ζωή του» δήλωσε η μητέρα της 11χρονης στον ΑΝΤ1.

Υπενθυμίζεται πάντως ότι αποκλείσθηκε από τις Αρχές το ενδεχόμενο να οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια ο θάνατος της μικρής. Όπως είχε δηλώσει στους δημοσιογράφους ο αστυνομικός διευθυντής Χανίων Ταξίαρχος Γιώργος Λυμπινάκης που βρέθηκε στο σημείο, «έχει αποκλεισθεί η εγκληματική ενέργεια, αυτή είναι και η άποψη του ιατροδικαστή. Εξετάζονται τα αίτια της πτώσης».

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας της Ιωάννας, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και εκείνος, φέρεται να επιχείρησε να βλάψει τον εαυτό του στο ίδιο σημείο του χάθηκε το παιδί του. Οι επόμενες κινήσεις του είναι να διεκδικήσει την επικοινωνία και την επιμέλεια των άλλων δυο μικρότερων παιδιών του.

Χανιά: Μαρτυρίες φωτιά για την 11χρονη που βρέθηκε νεκρή – «Η Ιωάννα είχε ήδη αποχαιρετήσει»

Χανιά: Μαρτυρίες φωτιά έρχονται στο φως από τους συμμαθητές της 11χρονης που βρέθηκε νεκρή, ενώ στο επίκεντρο είναι το κινητό της και ένα παιχνίδι που έπαιζε.

Παράλληλα, είναι συγκλονιστικά τα όσα έγιναν γνωστά αποκλειστικά στο zarpanews.gr από το περιβάλλον του σχολείου. Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν έγινε γνωστό ότι η Ιωάννα αγνοείται, κάποιοι από τους συμμαθητές της φέρονται να είπαν ότι το κορίτσι πρέπει να έχει αυτοκτονήσει.

Πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι η 11χρονη το τελευταίο διάστημα χρησιμοποιούσε εκφράσεις που έδειχναν απελπισία παρά το νεαρό της ηλικίας της και, όπως αποκαλύπτει σήμερα το zarpanews.gr, κάποιους από τους συμμαθητές της τους είχε ήδη αποχαιρετίσει.

Οι μαθητές σε όλες τις τάξεις ενημερώθηκαν για τον θάνατο της Ιωάννας από ψυχολόγο, ο οποίος μάλιστα ζήτησε από τα παιδιά να γράψει το καθένα ξεχωριστά σε ένα χαρτί πώς αισθάνεται από αυτή την απώλεια.

Τέλος οι συμμαθητές της άφησαν στο θρανίο της ζωγραφιές που έφτιαξαν οι ίδιοι, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να αποχαιρετίσουν την 11χρονη, που έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή.