28 Μαρτίου, 2024

Έγκλημα στον Μυλοπόταμο: «Σήμερα χάνω τα πάντα, τελειώνουν όλα», λέει ο αδερφός του 22χρονου – Τι είπε ο δράστης για το έγκλημα

Έγκλημα στον Μυλοπόταμο: «Σήμερα χάνω τα πάντα, τελειώνουν όλα», λέει ο αδερφός του 22χρονου – Τι είπε ο δράστης για το έγκλημα

Συγκλονίζουν τα λόγια του αδερφού του 22χρονου θύματος από το έγκλημα στον Μυλοπόταμο, ενώ ο καθ΄ ομολογίαν δολοφόνος περιέγραψε στον ανακριτή πώς συνέβη το φονικό.

«Δέκα χρόνια τους παλεύω, θα μπουν εκεί που είναι ο αδελφός μου. Απαιτώ από τον ίδιο τον δολοφόνο να βγει και να πει τον λόγο. Δεν μπορώ να καταλάβω. Προσπαθώ. Δεν μπορώ να καταλάβω…», είπε ο αδερφός του 22χρονου στην εκπομπή Live News του Mega.

«Δεν ξαναξημερώνει καλη μέρα για μένα… Θα έρθουν στο χωριό και; Τι θα πούμε; Καλημέρα; Σήμερα για μένα είναι η τελευταία μέρα», πρόσθεσε συγκλονισμένος ο αδερφός του θύματος.

Ο δολοφόνος του 22χρονου Κωστή, φέρεται να περιέγραψε στον ανακριτή τη στιγμή του φονικού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega ο 44χρονος παρουσιάστηκε μετανιωμένος στις Αρχές, ωστόσο, ισχυρίζεται πως υπήρχαν προβλήματα με το θύμα εδώ και καιρό.

«Λυπάμαι και είμαι συγκλονισμένος γιατί μία ανθρώπινη ζωή έφυγε και μάλιστα από τα χέρια μου. Είναι κάτι που δεν μπορούσα να φανταστώ. Θέλω να πω όμως ότι ο μακαρίτης ήταν ένα δύσκολο άτομο, κακός χαρακτήρας, προκαλούσε και δημιουργούσε καυγάδες συνέχεια και ήταν εξαιρετικά προβληματικός στη σχέση του με την ευρύτερη οικογένεια και ιδίως με κάποια ξαδέλφια μου», είπε ο δράστης.