29 Μαρτίου, 2024

Έγκλημα στη Μύκονο: Του ζήτησε να πληρώσει το ενοίκιο και τον σκότωσε

Έγκλημα στη Μύκονο: Του ζήτησε να πληρώσει το ενοίκιο και τον σκότωσε

Συγκλονίζουν οι τελευταίες πληροφορίες

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις σχετικά με τους λόγους του άγριου φονικού στην Μύκονο και θύμα έναν 27χρονο, τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης, έπειτα από άγρια συμπλοκή με άλλα έξι άτομα.

Ως δράστης φέρεται ένας 29χρονος, αλβανικής καταγωγής ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης από άνδρες της Ασφάλειας Μυκόνου, μαζί με άλλους τέσσερις ομοεθνείς του ηλικίας 22 και 27χρονών, αντίστοιχα.

Θύτης και θύμα ήταν συγκάτοικοι

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο thetoc.gr ανώτερος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. δράστης και θύμα συγκατοικούσαν στο νησί από τις αρχές Ιουνίου, όπου βρέθηκαν με σκοπό να εργασθούν σε αγροτικές δραστηριότητες.

Όμως, πριν από 2ο ημέρες ο 29χρονος έφυγε από το σπίτι έπειτα από καβγά με τον 27χρονο, γιατί δε συνέβαλε στην πληρωμή του ενοικίου.

έγκλημα μύκονος δολοφονία

Την προηγούμενη της δολοφονίας, οι δύο πρώην συγκάτοικοι είχαν συναντηθεί και τσακωθεί ξανά. Μάλιστα, τη συγκεκριμένη νύχτα ο δράστης, σύμφωνα με τις διωκτικές αρχές, φέρεται να αφαίρεσε διά της βίας το πορτοφόλι με 100 ευρώ, και το κινητό τηλέφωνο του 27χρονου.

Το χρονικό της δολοφονίας

Τη νύχτα του άγριου εγκλήματος ο 27χρονος συνοδεία ενός άλλου ομοεθνή του συναντήθηκαν με τον 29χρονο, προκειμένου να λύσουν οριστικά την μεταξύ τους οικονομική διαφορά.

Εκεί ο δράστης, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο διαβιβαστικό της ΕΛ.ΑΣ. στον εισαγγελέα, φέρεται ότι μαζί με άλλα πέντε άτομα επιτέθηκαν στους δύο άνδρες και πάνω στον καβγά ο κατηγορούμενος φέρεται να μαχαίρωσε θανάσιμα τον 27χρονο πρώην συγκάτοικό του.

έγκλημα μύκονος

Αμέσως μετά τη δολοφονία, ο φερόμενος δράστης και οι συνεργοί του τράπηκαν σε φυγή εγκαταλείποντας αιμόφυρτα τα θύματά τους.

Τη σορό του θύματος είχαν εντοπίσει λίγη στο δρόμο κάτοικοι του νησιού, οι οποίοι θορυβήθηκαν από τις φωνές και τις εκκλήσεις για βοήθεια.

Η σύλληψη

Μετά από συγκέντρωση πληροφοριών και επίμονη έρευνα οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Μυκόνου, αφού ταυτοποίησαν, εντόπισαν και συνέλαβαν τους πέντε από τους έξι κατηγορουμένους , ενώ αναζητούν ένα ακόμα άτομο.

Σημειώνεται, ότι στο σημείο της συμπλοκής οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν:

  • μαχαίρι με συνολικό μήκος -21- εκατοστά,
  • δύο μεταλλικά αντικείμενα,
  • τρία ξύλινα αντικείμενα και
  • μεταλλικό οικοδομικό εργαλείο.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγούνται σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου, ενώ παράλληλα παραγγέλθηκε διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης για το 27χρονο θύμα.