28 Μαρτίου, 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αποκλειστικά ντοκουμέντα από την αποτρόπαια δολοφονία της Καρολάιν

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αποκλειστικά ντοκουμέντα από την αποτρόπαια δολοφονία της Καρολάιν

Φωτογραφίες ντοκουμέντο από το άγριο έγκλημα στα Γλυκά Νερά, όπου ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έπνιξε τη σύζυγό του Καρολάιν, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το MEGA.

Τα ντοκουμέντα από το εσωτερικό του σπιτιού της αδικοχαμένης Καρολάιν το μοιραίο εκείνο βράδυ, αλλά και το μαξιλάρι που για έξι λεπτά ο σύζυγός της Μπάμπης Αναγνωστόπουλος πίεζε στο πρόσωπό της προκαλώντας της ασφυκτικό θάνατο, σοκάρουν.

Οι άνδρες της σήμανσης όπως φαίνεται στο ντοκουμέντο που παρουσιάζει το MEGA, πήραν αποτυπώματα για να φτάσουν τότε στα ίχνη των δραστών. Τότε που ο 34χρονος προσπαθούσε να παραπλανήσει τους πάντες…

Επί 37 ημέρες ο σύζυγος της έπαιζε θέατρο παριστάνοντας πως αυτός και η γυναικά του είχαν πέσει θύματα ληστείας. Μάλιστα δε δίστασε να χρησιμοποιήσει ακόμα και την 11 μηνών τότε κόρη τους στο σκηνικό του εγκλήματος. Στην φωτογραφία λίγα λεπτά μετά το άγριο έγκλημα φαίνεται το παιδικό δωμάτιο με το πάρκο του μωρού.

Στις φωτογραφίες φαίνεται η σκάλα που ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε κρεμάσει την Ρόξυ, το σκυλί της Κάρολαιν, με σκοπό να φανεί η ιστορία της διάρρηξης αληθινή.

Αυτή είναι η σκάλα που οδηγούσε στη σοφίτα. Τα 103 βήματα που έκανε και κατέγραψε το smart watch του ήταν κι αυτά που πρόδωσαν τις αντιφάσεις το Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Δε δίστασε να βγάλει κι από το παράθυρο τις βίδες. Πίστευε πως είχε διαπράξει το τέλειο έγκλημα έχοντας στήσει το κατάλληλο σκηνικό…

Συγκλονίζουν μάλιστα οι φωτογραφίες του ζευγαριού στο σαλόνι του σπιτιού τους που δείχνουν ευτυχισμένες στιγμές από το ζευγάρι, δίπλα μάλιστα υπάρχει κι ένα γύψινο αποτύπωμα του ποδιού της μικρής Λυδίας.

Όλα τα σημάδια της σήμανσης φαίνονται καθαρά τόσο στους χώρους όπου ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έδρασε όσο και στα υπόλοιπα μέρη του σπιτιού, όπως η κουζίνα και το δωμάτιο της κορούλας τους.

Σημειώνεται ότι, η δίκη για την φρικτή δολοφονία της Καρολάιν θα συνεχιστεί στις 12 Μαΐου με τις καταθέσεις μαρτύρων.