25 Απριλίου, 2024

Εφιάλτης για τον Νίκο Χατζηνικολάου και την οικογένειά του – Το μεγάλο δράμα του δημοσιογράφου

Εφιάλτης για τον Νίκο Χατζηνικολάου και την οικογένειά του – Το μεγάλο δράμα του δημοσιογράφου

‘Εφιαλτικές’ είναι οι στιγμές για τον Νίκο Χατζηνικολάου και την οικογένειά του, αφού η αγωνία του για τον γιο του Πάνο, έχει ‘χτυπήσει κόκκινο’, γιατί εργάζεται και ζεί στο Λονδίνο, μετά την αποφοίτησή του το 2016 από το London School of Economics.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου πόσταρε μία φωτογραφία από τη τελευταία τους συνάντηση και σχολίασε:
“Φωτογραφία από την τελευταία συνάντηση μου με τον Πάνο μου, που ζει και εργάζεται στο Λονδίνο. Έχω μεγάλο άγχος γι αυτόν με όσα συμβαίνουν… Καλό ξημέρωμα! Με υγεία”!

Εφιάλτης για τον Νίκο Χατζηνικολάου και την οικογένειά του

Πυρ και μανία ο Νίκος Χατζηνικολάου – Η γυναίκα που τον έβγαλε εκτός εαυτού

Πυρ και μανία είχε εμφανιστεί εσχάτως ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος είδε μια γυναίκα να τον βγάζει εκτός εαυτού, με αυτά που ανέφερε στον αέρα, με τον ίδιο πρόσφατα να περνά από ένα ξαφνικό διαζύγιο.

Ο λόγος γίνεται για την Πόπη Τσαπανίδου, με τους δύο να έχουν διαφωνία με αφορμή την τροπολογία για το ακαταδίωκτο των επιστημόνων, αναφορικά με την Επιτροπή Λοιμωξιολόγων και τους χειρισμούς τους στην πανδημία του κορωνοϊού.

Νίκος Χατζηνικολάου: Έντονη διαφωνία στον αέρα με την Πόπη Τσαπανίδου

Το εν λόγω ζήτημα που προκάλεσε και σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ οδήγησε σε έντονη κουβέντα την Παρασκευή το βράδυ στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, κατά τη διάρκεια του σχολιασμού που κάνουν Πάνος Αμυράς και Πόπη Τσαπανίδου.

Είναι χαρακτηριστικό πως σε κάποιο σημείο της κουβέντας, ο Νίκος Χατζηνικολάου που τάχθηκε υπέρ του ακαταδίωκτου των επιστημόνων, ανέβασε τον τόνο της φωνής του απέναντι στην Πόπη Τσαπανίδου, που αμφισβήτησε τις προθέσεις της κυβέρνησης με την τροπολογία για τη μη δίωξη, λέγοντάς της: «Τι είναι αυτά που λες;».

Πλάνταξε στο κλάμα ο Νίκος Χατζηνικολάου – Συγκλονισμένος ο δημοσιογράφος

Ο Νίκος Χατζηνικολάου συγκλονίστηκε πρόσφατα με μια κίνηση της κόρης του, η οποία «έριξε» το διαδίκτυο χάρη στην τρυφερότητα, που επέδειξε.

Η μικρή Εύα, όπως φαίνεται στη φωτογραφία, περιέθαλψε ένα τραυματισμένο περιστέρι.

Νίκος Χατζηνικολάου: Η όμορφη κίνηση της κόρης του

«Το βρήκε η Εύα τραυματισμένο και πολύ τρομαγμένο! Το φροντίζει με λατρεία και ελπίζουμε ότι σε δυο-τρεις μέρες θα έχει δυναμώσει και θα μπορεί να πετάξει ξανά προς την ελευθερία!» έγραψε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Η 8χρονη Εύα, ο βενιαμίν της οικογένειας Χατζηνικολάου, έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα ζώα, όπως και ο μπαμπάς της σε εκείνην. Μάλιστα ο δημοσιογράφος την έχει απαθανατίσει με τον σκύλο της οικογένειας, τον Snow, αγκαλιά, με τον οποίο η μικρή είναι αχώριστοι.