19 Απριλίου, 2024

“Ε, δε γουστάρω να τον παίρν@@ ο γιος μου»!

Θα πέσουν να τον “φάνε” τα “τσιράκια” του συστήματος τώρα! Βασίλης Τερλέγκας: «Δεν είμαι ρατσιστής με τους ομοφυλόφιλους. Απλά δεν θέλω τα παιδιά μου να γίνουν»

«Άμα θέλει κάποιος να γίνουν τα παιδιά του ομοφυλόφιλοι, ας πάρει μια σημαία και να λέει ”ομοφυλόφιλος”» διευκρίνισε ο λαϊκός τραγουδιστής


Στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #not» μίλησε ο Βασίλης Τερλέγκας ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε παλαιότερες δηλώσεις του για τους ομοφυλόφιλους.

«Εγώ μίλησα μόνο για τα παιδιά μου. Αυτό τον καιρό έκατσα κάτω και είδα διαφορετικά τα πράγματα» διευκρίνισε. «Επιμένω για τα παιδιά μου. Όλοι είμαστε κάτω από τον Θεό. Όταν η θέληση του Θεού είναι αυτή δεν μπορούμε να είμαστε ρατσιστές με τους ομοφυλόφιλους. Εγώ δεν έχω πει ποτέ ότι είμια ρατσιστής με τους ομοφυλόφιλους.
Έχω πει ότι τα παιδιά μου δεν θα ήθελα να γίνουν ομοφυλόφιλοι.
Άμα θέλει κάποιος να γίνουν τα παιδιά του ομοφυλόφιλοι, ας πάρει μια σημαία και να λέει ‘’ομοφυλόφιλος’’»

Ο τραγουδιστής που είχε φιλοξενηθεί στην εκπομπή «The 2Night Show», είχε δηλώσει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Δύο πράγματα με ενδιαφέρει να μην μπλέξουν τα παιδιά μου: σε ποτά τσιγάρα ναρκωτικά και ομοφυλοφιλία. Τα γλίτωσα και τα δύο.
Αν γινόντουσαν ομοφυλόφιλοι, δεν θα μπορούσα να το χειροκροτήσω. Δίπλα τους θα ήμουνα γιατί είναι παιδιά μου. Θα έφευγα από αυτή τη ζωή με ένα παράπονο.
Τι να σου πω τώρα ρε Γρηγόρη; Με φέρνεις σε δύσκολη θέση. Να στο πω φόρα παρτίδα;
Ε, δε γουστάρω να τον παίρν@@ ο γιος μου».