Δυστυχώς: «O Γιώργος Μαρίνος χειρουργήθηκε και…»

Δυστυχώς: «O Γιώργος Μαρίνος χειρουργήθηκε και…»

Δυσάρεστη αποκάλυψη για τον καλλιτέχνη

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» είχε βρεθεί πριν μερικούς μήνες η Άννα Φόνσου και είχε μιλήσει, μεταξύ άλλων, για τον Γιώργο Μαρίνο και το πού βρίσκεται σήμερα. Παράλληλα, αποκάλυψε πως ο ηθοποιός είχε μείνει δύο μήνες στο Σπίτι του Ηθοποιού. «Δεν μπορούσαμε να τον κρατήσουμε παραπάνω γιατί δεν είναι στο καταστατικό μας, ο Γιώργος είχε λεφτά και του το είπα και έφυγε» ανέφερε, χαρακτηριστικά, η ίδια.

Και συνέχισε: «Τον Γιώργο τον αγαπάω, τον αγάπησα σε αυτούς τους δύο μήνες. Δεν τον ήξερα πριν. Όταν έκανε την εγχείρηση και βγήκε από το νοσοκομείο του λέω: “Πού να σε πάω τώρα;” Ήμουν μαζί του στην εγχείρηση και δεν ήρθε κανένας φίλος του, ούτε ένας! Είχα τηλεφωνήσει σε όλους. Μου λέει: “Δεν έχω πού να πάω”. Του λέω “σπίτι σου” και μου απαντά: “Δεν έχω κανέναν σπίτι μου”. Του λέω: “Έλα στο Σπίτι του Ηθοποιού μέχρι να δούμε”. Τρομερή μοναξιά.

Και μετά έχει έναν φίλο του, του οποίου έχει βαφτίσει και το παιδί πολλά χρόνια και αυτός τον έχει τακτοποιήσει και ο Γιώργος Μαρίνος σαν παράκληση -τουλάχιστον σε μένα – μου είπε ότι δεν θέλει να έχει επαφή με κανέναν» συνέχισε η Άννα Φόνσου. Όσο για το τι κάνει σήμερα ο ηθοποιός, η Άννα Φόνσου ανέφερε πως «έχω μάθει ότι είναι καλά, ότι μένει σε ένα σπίτι και τον περιποιούνται».

 716 total views,  2 views today

.