28 Μαρτίου, 2024

Δύσκολες ώρες για τον Γιάννη Μαρακάκη: Έπεσε θύμα κλοπής – «Δίνω γενναιόδωρη αμοιβή»

Δύσκολες ώρες για τον Γιάννη Μαρακάκη: Έπεσε θύμα κλοπής – «Δίνω γενναιόδωρη αμοιβή»

Η έκκληση στα social media

Ο Γιάννης Μαρακάκης έπεσε θύμα κλοπής και έχασε προσωπικά του αντικείμενα, με τον γνωστό ποινικολόγο να τονίζει ότι θα προσφέρει γενναία αμοιβή σε όσους τα φέρουν πίσω, ειδικά στην περίπτωση που υπάρχουν πληροφορίες για τον ή τους δράστες.

Με ανάρτηση που έκανε στο Facebook, απηύθυνε έκκληση στον κόσμο και μεταξύ άλλων σημείωσε πως «δίνω λοιπόν γενναιόδωρη αμοιβή σε όποιον μου φέρει την τσάντα. Και τα διπλάσια σε όποιον μου δείξει τους ποντικούς που το έκαναν…το εννοώ. Αναμένω».

Ακολουθεί αναλυτικά η ανάρτηση που έκανε ο Γιάννης Μαρακάκης στο Facebook:

«Εχθές το βράδυ (Τρίτη 26.7)κάποιοι ποντικοί διέρρηξαν το αυτοκίνητο μου και έκλεψαν αυτή την τσάντα έξω από την είσοδο της Ά πλαζ Βούλας. Σε αυτόν τον σάκο πλάτης είχα πολλά προσωπικά αντικείμενα και χρήματα. Η τσάντα όμως έχει μεγάλη αξία για εμένα. Αυτοί που με έκλεψαν έκαναν πολύ σοβαρή ζημιά στο αυτοκίνητο μου.

Ας κρατήσουν και τα χρήματα. Ήταν τυχεροί χτες. Δίνω λοιπόν γενναιόδωρη αμοιβή σε όποιον μου φέρει την τσάντα. Και τα διπλάσια σε όποιον μου δείξει τους ποντικούς που το έκαναν…το εννοώ. Αναμένω».

μαρακάκης θύμα κλοπής

Περήφανος σύζυγος ο Γιάννης Μαρακάκης: Αυτή τη δουλειά κάνει η Νίκη Θωμοπούλου!

Ο Γιάννης Μαρακάκης και η Νίκη Θωμοπούλου παντρεύτηκαν το 2016 σε μια σεμνή τελετή σε στενό οικογενειακό κύκλο στο εκκλησάκι του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στο «Κτήμα 48» στην Ανάβυσσο. Το λαμπερό ζευγάρι αποφάσισε να δεθεί με τα δεσμά του γάμου μετά από 1,5 χρόνο σχέσης περίπου.

Πλέον ο γνωστός δικηγόρος χαίρεται πλήρως τον ρόλο του χαζομπαμπά, καθώς η σύζυγός του του χάρισε το πιο όμορφο δώρο πριν δύο χρόνια, την κόρη τους.

Η Νίκη Θωμοπούλου γεννήθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου το 1992 και σπούδασε Οικονομικά και Διοίκηση επιχειρήσεων. Αν μη τι άλλο, ο Γιάννης Μαρακάκης έχει κάθε λόγο να είναι περήφανος για τη σύζυγό του, καθώς φαίνεται ότι εκτός από εξωτερική ομορφιά διαθέτει και κοφτερό μυαλό.

https://www.instagram.com/p/CbnexKNsb44/?utm_source=ig_embed&ig_rid=f29faa9f-5363-4e2a-9db8-393bc4545948