Δύσκολες ώρες για την Βάλια Χατζηθεοδώρου: Το πρόβλημα υγείας που την βασανίζει – Δίπλα της ο Πέτρος Πυλαρινός

Δύσκολες ώρες για την Βάλια Χατζηθεοδώρου: Το πρόβλημα υγείας που την βασανίζει – Δίπλα της ο Πέτρος Πυλαρινός

Αποκλειστικό

Την ίδια στιγμή που βρισκόταν στο πλευρό του Πέτρου Πολυχρονίδη ως το κορίτσι του “Τροχού της τύχης” ένας άλλος….Πέτρος, ήρθε για να της αναστατώσει την ζωή. Η γνωριμία και η σχέση της με τον frontman των Alcatrash και συνεργάτη του Νίκου Μουτσινά, ο έρωτας και η ζήλια, το διαζύγιο των γονιών της σε μικρή ηλικία, η ασθένεια που της έκοψε για λίγο τα φτερά στο modeling, τα νέα σχέδια που κάνει για την τηλεόραση τώρα που έληξε η συνεργασία της με το Star.

Η Βάλεια Χατζηθεοδώρου μιλά ανοιχτά για όλα και φωτογραφίζεται με την καλύτερη καλοκαιρινή της διάθεση για το You!

Απόσπασμα από την συνέντευξη της Βάλιας Χατζηθεοδώρου

Βάλια Χατζηθεοδώρου περιοδικό YOU

Το modeling με το οποίο ακόμη ασχολείσαι, ήταν παιδικό σου όνειρο;

Ξεκίνησε τυχαία μετά τις σπουδές που έκανα ως αισθητικός και τις πρώτες δουλειές που έκανα ως make up artist. Μια μέρα αρρώστησε το μοντέλο που θα έβαφα και μου ζήτησαν σε μια φωτογράφηση να πάρω εγώ την θέση της. ”Ηρθε εντελώς ξαφνικά το modeling στην ζωή μου και αποφάσισα μετά να το συνεχίσω.

Είχες δηλώσει κάποτε ότι λόγω του μακιγιάζ κάποια στιγμή έπαθες μια σοβαρή μόλυνση στο πρόσωπό σου…

Πριν από δύο χρόνια έπαθα αυτή την μόλυνση η οποία μου δημιούργησε κυστική ακμή στο πρόσωπό μου. Μου έκοψε τα φτερά και νόμιζα ότι τέλειωσαν όλα για εμένα ως μοντέλο. Προκλήθηκε από ένα μικρόβιο, προφανώς από κάποιο πινέλο στο μακιγιάζ. Στην συνέχεια όμως έγινε ένα ιατρικό λάθος με την πρώτη θεραπεία που έκανα που αντί να περιορίσει την μόλυνση, την εξάπλωσε σε όλο μου το πρόσωπο. Ταλαιπωρήθηκα αρκετά, έκανα και ειδική φαρμακευτική αγωγή για να το ξεπεράσω, αλλά πρέπει πάντα να προσέχω γιατί η ακμή ενηλίκων δεν είναι μια πάθηση που εξαφανίζεται έτσι απλά.

Περισσότερα στο νέο τεύχος YOU που κυκλοφορεί από την Τετάρτη σε όλα τα περίπτερα με μόνο 1,5 ευρώ.

 390 total views,  2 views today

.