29 Μαρτίου, 2024

Δύσκολες ώρες για την Μαρινέλλα: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά τον χαμό του Τόλη Βοσκόπουλου

Δύσκολες ώρες για την Μαρινέλλα: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά τον χαμό του Τόλη Βοσκόπουλου

Δεν μπορεί να πιστέψει τον χαμό του

Δύσκολες ώρες περνά η γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια Μαρινέλλα. Βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά τον χαμό του Τόλη Βοσκόπουλου.

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση η τραγουδίστρια

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι η Μαρινέλλα. Η γυναίκα είδωλο του Ελληνικού τραγουδιού που έζησε έναν θυελλώδη έρωτα, 8 χρόνια γάμου (1973 – 1981) και έναν πικρό χωρισμό με τον Τόλη Βοσκόπουλο δεν μπορεί να πιστέψει τον χαμό του. Είναι συντετριμμένη αν και οι πληροφορίες λένε πως είχαν μεγάλο χρονικό διάστημα να μιλήσουν, σύμφωνα με το nasosblog.

Τυπικές οι σχέσεις του Τόλη Βοσκόπουλου και της Μαρινέλλας μετά το διαζύγιο

Άλλωστε οι σχέσεις τους μετά το διαζύγιό τους ήταν ξεκάθαρα τυπικές. Η μεγάλη μας τραγουδίστρια στα 83 της χρόνια πραγματοποιεί ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις και έχει πολύ καιρό να κάνει συνεντεύξεις και δηλώσεις. Δεν το έκανε και τώρα δεν θα το κάνει απ’ ότι μαθαίνω ούτε στο άμεσο μέλλον. Αν και δέχεται ισχυρή πίεση για να παραχωρήσει μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη…

Τζωρτίνα Σερπιέρη: Τι κάνει σήμερα η κόρη της Μαρινέλλας που λάτρεψε ο Τόλης Βοσκόπουλος;

Η γνωστή τραγουδίστρια Μαρινέλλα πριν παντρευτεί με τον Τόλη Βοσκόπουλο διατηρούσε για τέσσερα χρόνια δεσμό με τον ιππέα και επιχειρηματία, Φρέντυ Σερπιέρη. Με τον διακεκριμένο αθλητή, η τραγουδίστρια απέκτησε την μοναχοκόρη της, Τζωρτίνα. Το ζευγάρι δεν παντρεύτηκε ποτέ, παρά την επιθυμία του Φρέντυ Σερπιέρη σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της εποχής.

Τζωρτζίνα Σερπιέρη τόλης βοσκόπουλος

Η Μαρινέλλα είχε δηλώσει σε συνέντευξη της πως «Τον Φρέντυ Σερπιέρη τον είχα ερωτευτεί πολύ. Ήμασταν τέσσερα χρόνια μαζί. Μετά τη γέννηση της κόρης μας, εκείνος ήθελε να παντρευτούμε. Του είπα, όμως, ότι δεν χρειάζεται, καλύτερα να μείνουμε φίλοι. Φυσικά την αναγνώρισε, της έδωσε το όνομα του, έγιναν όλα όπως έπρεπε. Τον αγαπάω πολύ, είναι εξαιρετικός άνθρωπος κι αυτός και η γυναίκα του, η Σαμπίνα, ο γιος τους επίσης, που είναι πραγματικός αδελφός της κόρης μου».

Όταν το ζευγάρι χώρισε, η Μαρινέλλα γνώρισε τον Τόλη Βοσκόπουλο κι όπως αποδείχτηκε ήταν ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή της. Οι δυο τους παντρεύτηκαν τον Δεκέμβριο του 1975 στο διαμέρισμα της τραγουδίστριας στο Παγκράτι. Μάλιστα, η Τζωρτίνα ήταν τότε μόλις δύο ετών και έζησε μαζί με τον Τόλη Βοσκόπουλο μέχρι το 1981 όπου τελικά το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει οριστικά.

βοσκόπουλος μαρινέλλα

Η Τζωρτίνα Σερπιέρη κρατάει ένα πολύ χαμηλό προφίλ αποφεύγοντας τα media. Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά τον 18χρονο Δημήτρη και την 13χρονη Μελίνα. όπως έχει δηλώσει η Μαρινέλλα σε συνέντευξη της στην «Κ» η εγγονή της έχει καλλιτεχνική φλέβα. «Γεννημένη ηθοποιός. Με την κόρη μου το γλίτωσα, έγινε σκηνοθέτις. Με την εγγονή το βλέπω να ’ρχεται…».

Μαρινέλλα Τόλης βοσκόπουλος

Η Τζωρτίνα Σερπιέρη δεν έχει μιλήσει ποτέ για τον Τόλη Βοσκόπουλο, καθώς κρατάει ένα πολύ χαμηλό προφίλ. Είναι πάντα δίπλα στη μητέρα της στις εμφανίσεις της αποφεύγοντας διακριτικά τα φώτα της δημοσιότητας, σύμφωνα με το Bovary.

Τόλης Βοσκόπουλος: Ποιοι επώνυμοι έλειπαν από την κηδεία του;

Αρκετά γνωστά πρόσωπα της ελληνικής showbiz έδωσαν το «παρών» στην κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου, ωστόσο υπήρχαν ηχηρές απουσίες ατόμων με τα οποία ο μεγάλος ερμηνευτής είχε συνδεθεί επαγγελματικά ή προσωπικά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Νικόλιζα στην Espresso, ηχηρές ήταν οι απουσίες στην κηδεία. Αν και όλοι πίστευαν ότι η πρώην σύζυγός του Μαρινέλλα θα βρισκόταν στο ύστατο χαίρε, εκείνη δεν παρέστη, ενώ, σύμφωνα με όσα συζητούσαν διάφοροι στην κηδεία, δεν υπήρχε το δικό της στεφάνι στον τελευταίο αποχαιρετισμό.

Τρανταχτή ήταν και η απουσία του Γιάννη Πάριου, ο οποίος δεν βρέθηκε δίπλα στον παλιό καλό του φίλο, με τον οποίο έζησαν μαζί πολλές σεζόν στο ίδιο νυχτερινό κέντρο.

βοσκόπουλος κηδεία μαρινέλλα

Αν και στο διαδίκτυο υπάρχει πλήθος από στιγμιότυπα της Γλυκερίας με τον Τόλη Βοσκόπουλο, ούτε η ίδια βρέθηκε στον τελευταίο αποχαιρετισμό. Το ίδιο συνέβη και με την Χαρούλα Αλεξίου, η οποία όμως έστειλε στεφάνι. Τέλος, αν και ο Γιώργος Νταλάρας μέσα από τα social media αποχαιρέτησε με θέρμη τον Τόλη Βοσκόπουλο, δεν βρέθηκε στον αποχαιρετισμό.