28 Μαρτίου, 2024

Δύσκολες ώρες για Ρούλα Πισπιρίκγου: Πώς την κοροϊδεύουν οι συγκρατούμενες – «Μάνο, αγάπη μου…» Χτυπούσε παντζούρια [video]

Δύσκολες ώρες για Ρούλα Πισπιρίκγου: Πώς την κοροϊδεύουν οι συγκρατούμενες – «Μάνο, αγάπη μου…» Χτυπούσε παντζούρια

Τι λένε οι πληροφορίες για τις κοροϊδίες που δέχεται η Ρούλα Πισπιρίγκου και τα παντζούρια που χτυπούσε στη φυλακή;

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πηγαίνει κομμώτρια στο κελί της – Γιατί εξοργίστηκε και χτυπούσε τα παντζούρια.

Στις φυλακές Κορυδαλλού παραμένει η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία είναι προφυλακισμένη ούσα κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες αναφέρουν αν και είναι απομονωμένη στο κελί της και προαυλίζεται μόνη της, δεν μπορεί να αποφύγει τις υπόλοιπες κρατούμενες.

Μία πρώην κρατούμενη ανέφερε στην εκπομπή «Το Πρωινό» ότι «Τις φορές που την είδα, φαινόταν ψύχραιμη και ανέκφραστη σαν να μην είχε συνειδητοποιήσει για το τι κατηγορείται και για την σοβαρότητα της κατάστασης».

Η ίδια είπε στη συνέχεια ότι «υπάρχει εντολή να είναι υπό την προστασία ανωτέρων, υπάρχει ένας διαχωρισμός με τις υπόλοιπες κατηγορούμενες».

Πρόσθεσε ότι δεν μπορεί να πάει στο κομμωτήριο, γιατί βρίσκεται στον χώρο που είναι οι υπόλοιπες κρατούμενες και έτσι πηγαίνει στο κελί της η κομμώτρια.

Σύμφωνα πάντα με την μαρτυρία, η Ρούλα Πισπιρίγκου μία φορά αντέδρασε όταν τη χλεύαζαν οι υπόλοιπες γυναίκες στον Κορυδαλλό:

«Οι κρατούμενες την ειρωνεύονταν και της φώναζαν ‘Μάνο αγάπη μου έλα πάρε με από εδώ’ και εκείνη χτύπησε τα παντζούρια από οργή».