29 Μαρτίου, 2024

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Λυμπεράκη, Γαρμπή και Συνατσάκη ξεσπούν μετά την ομολογία του πιλότου

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Λυμπεράκη, Γαρμπή και Συνατσάκη ξεσπούν μετά την ομολογία του πιλότου

Ο πιλότος ομολόγησε τη δολοφονία της Καρολάιν, λέγοντας πως ήθελε να τον αφήσει και τη σκότωσε – Αρκετοί είναι και οι Έλληνες celebrities που δηλώνουν συγκλονισμένοι με την έκβαση της υπόθεσης και απαιτούν να αποδοθεί δικαιοσύνη

Οι καταιγιστικές εξελίξεις έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο, αλλά όπως αποκάλυψε το ethnos.gr, ο 32χρονος πιλότος από την πρώτη στιγμή ήταν ο υπ’ αριθμόν 1 ύποπτος για τη δολοφονία της γυναίκας του. Οι αστυνομικοί στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας επέδειξαν στωικότητα μέχρι ν’ ανακαλύψουν τα στοιχεία εκείνα που θα τεκμηρίωναν την αδιάσειστη ενοχή του.

Αρκετοί είναι και οι Έλληνες celebrities που δηλώνουν συγκλονισμένοι με την έκβαση της υπόθεσης και απαιτούν να αποδοθεί δικαιοσύνη. «Να έχεις ονειρευτεί μια ζωή μαζί του κι αυτός να βάζει τέλος στη δική σου ζωή… Να απονεμηθεί δικαιοσύνη κι ας χαθεί ο κόσμος» έγραψε η Καίτη Γαρμπή στα social media. «Αλλάξτε τον ποινικό κώδικα σαν οργανωμένη και πολιτισμένη κοινωνία γιατί αλλιώς θα τον αλλάξουμε μόνες μας. Να τον φοβάσαι τον απελπισμένο» πρόσθεσε η Μαίρη Τουμασάτου.
glyka nera

«Ένα μωρό ορφανό, δεν γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια, δεν πήρε τα πρώτα του δώρα για τα γενέθλια, δεν ήταν στην αγκαλιά της μαμάς του γιατί η μαμά του δολοφονήθηκε από τον ίδιο το σύζυγό της» σημείωσε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. «Κοιτάζω τον Πανούλη και σκέφτομαι αυτό το μωράκι συνέχεια. Δεν αντέχεται» παραδέχθηκε, συγκλονισμένη, η Νίκη Λυμπεράκη στο Facebook.

https://www.instagram.com/p/CQO9NWBLQdt/

«Σφίξιμο στο στομάχι… σοκ και δέος! Σε ποια άρρωστη κοινωνία ζουν και μεγαλώνουν τόσο διεφθαρμένα μυαλά και βρώμικες ψυχές; Έχω τάση για εμετό όλη μέρα. Όπως και ‘σεις φαντάζομαι!» συμπλήρωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Το θύμα έχει όνομα. Ο δολοφόνος έχει όνομα. Το έγκλημα έχει όνομα. #gynaikoktonia» υπογράμμισε ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος. «Δεν υπάρχουν εγκλήματα πάθους. Υπάρχει έμφυλη βία και γυναικοκτονίες. Πόσες ακόμα νεκρές;» αναρωτήθηκε η Μαίρη Συνατσάκη. «Θεέ μου… πόσο σκοτάδι χρειάστηκε για να σβήσει τόσο φως» έγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου.