Δολοφονία Γλυφάδα: Γιατί ο 51χρονος γιος σκότωσε τον 66χρονο σύντροφο της – «Δεν γνώριζα ότι ο Θανάσης ήταν Ελλάδα»

Δολοφονία Γλυφάδα: Γιατί ο 51χρονος γιος σκότωσε τον 66χρονο σύντροφο της – «Δεν γνώριζα ότι ο Θανάσης ήταν Ελλάδα»

«Με τον γιο μου δεν είχαμε επαφές, τα τελευταία χρόνια είχαμε διακόψει» είπε στους αστυνομικούς η μητέρα μετά τη δολοφονία του συντρόφου της από τον γιο της.

«Με τον γιο μου δεν είχαμε επαφές. Τα τελευταία χρόνια είχαμε διακόψει. Δεν γνώριζα καν ότι ο Θανάσης είχε έρθει στην Ελλάδα»:

Με αυτά τα λόγια η μητέρα του 51χρονου περιέγραψε στους αστυνομικούς την σχέση με τον γιο της.

Όπως προέκυψε από την εξέτασή της, η ηλικιωμένη όχι μόνο είχε διακόψει οποιαδήποτε επαφή με το παιδί της, αλλά δεν γνώριζε καν οτι είχε επιστρέψει στην πατρίδα του από τη Δανία. Μάλιστα, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι ο δράστης δεν τους ενοχλούσε ούτε είχαν δεχθεί απειλές.

Από την αρχή ωστόσο της σχέσης της με τον 66χρονο σύντροφό της, ο ίδιος ήταν αρνητικος και εξέφραζε με κάθε τρόπο την αντίθεσή του.

Στο μυαλό του, ο σύντροφος της μητέρας του λειτουργούσε χρησιμοθηρικά και θεωρούσε ότι της «έτρωγε τα λεφτά» από την επιχειρηση που είχε, ένα χρωματοπωλείο στην οδο Βορείου Ηπείρου στη Γλυφάδα.

Γι’ αυτό και αποφάσισε, τα ξημερώματα της Πέμπτης, να στήσει καρτέρι και να κλείσει τους λογαριασμούς που είχε με τον άτυχο 66χρονο, σφάζοντας τον με ενα τεράστιο μαχαίρι.

Ψώνισε το μαχαίρι από το κέντρο της Αθήνας

Μετά την σφαγή του 66χρονου, ο 51χρονος λειτούργησε μηχανικά. Μπήκε στο αυτοκίνητό του, ανηφόρισε την οδο Βορείου Ηπείρου και ανέβασε το χειρόφρενο έξω από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής. Άφησε το στρατιωτικού τύπου ματωμένο μαχαίρι στο κάθισμα και πήγε και παραδόθηκε.

«Τον “καθάρισα” γιατί είχαμε διαφορές. Έτρωγε τα χρηματα της μητέρας μου. Ήρθα να παραδοθώ» είπε με «άδεια μάτια» και σταθερή φωνή στους αστυνομικούς ο δολοφόνος. Αυτές ήταν οι πρώτες του κουβέντες…

Αστυνομικές πηγές κάνουν λόγο για ένα άτομο που εκτιμάται ότι ήρθε στην Ελλάδα αποφασισμένος να σκοτώσει.

Μάλιστα, η στάση του δείχνει άνθρωπο σκληρό κι αμετανόητο, ο οποίος, όπως είπε, προμηθεύτηκε το τεράστιο μαχαίρι επιβίωσης που χρησιμοποίησε, για να κατακρεουργήσει με τουλάχιστον οκτώ μαχαιριές τον 66χρονο σύντροφο της μητέρας του, απο το κέντρο της Αθήνας.

 340 total views,  2 views today

.