29 Μαρτίου, 2024

Δισκογραφικό ντεμπούτο για τον ταλαντούχο Τάσο Ιωαννίδη με το τραγούδι «Υποσυνείδητα».

Δισκογραφικό ντεμπούτο για τον ταλαντούχο Τάσο Ιωαννίδη με το τραγούδι «Υποσυνείδητα».

Πρόκειται για μία σημερινή ρούμπα σε στίχους Θάνου Δούκα και μουσική Γιάννη Θάνου που έχει ήδη αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές!

Ο Τάσος Ιωαννίδης γεννήθηκε στην Σπάρτη Λακωνίας, έχοντας στο οικογενειακό του περιβάλλον λαϊκά ακούσματα, δεν άργησε να μπει το μικρόβιο της μουσικής μέσα του. Έτσι, όταν σε ηλικία των 10 ετών του δίνεται δώρο μια κιθάρα, άρχισε ν’ ασχολείται με την μουσική. Μετά τις σπουδές του στην διοίκηση οικονομικών, επιστρέφει στην Σπάρτη όπου και γνωρίζεται με τον μουσικό/μαέστρο Φλωρίν Τόμα, όπου αρχίζει και ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι, έκτοτε ήρθαν πολλές συνεργασίες και εμφανίσεις σε μουσικούς χώρους και με διάφορους  καλλιτέχνες. Σε ηλικία 22 ετών αποφασίζει και κάνει σπουδές ορθοφωνίας και φωνητικών στο Ωδείο ‘’Μελοποιία’’ υπό την καλλιτεχνική καθοδήγηση του Δημήτρη Βούρα.

Ο Τάσος Ιωαννίδης παράλληλα με τις εμφανίσεις του κάνει το δισκογραφικό του ντεμπούτο στην Ελληνική δισκογραφία με το τραγούδι «Υποσυνείδητα» μέσα από την νέα του δισκογραφική στέγη την Real Music Greece.  Στο μέλλον ο Τάσος μας επιφυλάσσει όμορφες δημιουργίες με καταξιωμένους συνεργάτες.