19 Απριλίου, 2024

Δίωξη σοκ στον Ρούμπεν Σεμέδο του Ολυμπιακού για ομαδικό βι@σμό: Τι κατήγγειλε η 17χρονη

Δίωξη σοκ στον Ρούμπεν Σεμέδο του Ολυμπιακού για ομαδικό βι@σμό: Τι κατήγγειλε η 17χρονη

Ποινική δίωξη ασκήθηκε σε βάρος του Ρούμπεν Σεμέδο, για το αδίκημα του ομαδικού βιασμού (άρθρο 336 παρ.3 ΠΚ), μετά από σχετική καταγγελία 17χρονης κοπέλας, που οδήγησε και στη σύλληψη του ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού.

Αντιμέτωπος με την κατηγορία του ομαδικού βιασμού βρίσκεται πλέον ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος πέρασε την πύλη των δικαστηρίων της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

Σε βάρος του ποδοσφαιριστή ασκήθηκε ποινική δίωξη για ομαδικό βιασμό, κατά το άρθρο 336 παράγραφος 3 του Ποινικού Κώδικα.

Ο κατηγορούμενος Ρούμπεν Σεμέδο παραπέμφθηκε στον 21ο τακτικό ανακριτή ενώπιον του οποίου θα απολογηθεί για την κατηγορία που του αποδόθηκε, ύστερα από σχετική καταγγελία 17χρονης.

Ο ίδιος έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της Τρίτης και παραμένει κρατούμενος.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η νεαρή κοπέλα υποστήριξε ότι ο Πορτογάλος αμυντικός Ρούμπεν Σεμέδο την βίασε στο σπίτι του στη Γλυφάδα, μαζί με έναν ακόμη άνδρα, ο οποίος και δήλωνε μάνατζερ.

Με βάση το δικαστικό ρεπορτάζ λοιπόν, εκδόθηκε παράλληλα και ένταλμα σύλληψης για έναν 40χρονο Νιγηριανό Ρούμπεν Σεμέδο που καταγγέλθηκε επίσης για το ίδιο αδίκημα.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Συνελήφθη χθες (29-8-2021) το βράδυ, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, αλλοδαπός κατηγορούμενος για βιασμό ανήλικης.

Συγκατηγορούμενος του ανωτέρω για το ίδιο αδίκημα τυγχάνει και έτερος αλλοδαπός.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.