Διονύσης Σχοινάς: Πώς αντέδρασε μετά το εξώδικο από το νυχτερινό κέντρο που θα εμφανιζόταν με τον Γιώργο Μαζωνάκη

Διονύσης Σχοινάς: Πώς αντέδρασε μετά το εξώδικο από το νυχτερινό κέντρο που θα εμφανιζόταν με τον Γιώργο Μαζωνάκη

Ο Διονύσης Σχοινάς δεν ήθελε να κάνει δηλώσεις ή να μπει σε λεπτομέρειες αναφορικά με την απόφασή του να αποχωρήσει από το νυχτερινό κέντρο στο οποίο θα εμφανίζονταν μαζί με τον Γιώργο Μαζωνάκη. Ο τραγουδιστής βρίσκεται πλέον σε δικαστική διαμάχη με το νυχτερινό κέντρο, το οποίο έστειλε δύο εξώδικα στον Διονύση Σχοινά και την Καίτη Γαρμπή και με τα οποία ζητά το ποσό των 60.000 ευρώ.

«Σ’ αγαπάω πολύ. Τι να σου πω; Ειρήνη υμίν! Τίποτα, μη με ρωτάς τίποτα άλλο», είπε αρχικά ο Διονύσης Σχοινάς και συνέχισε: «Μη με ρωτάς, σε παρακαλώ. Είμαι πολύ στεναχωρημένος με αυτή τη φάση, μη με ρωτάς άλλο. Please», αντέδρασε, μη θέλοντας να δώσει συνέχεια στο θέμα. «Ε, βέβαια είμαι στεναχωρημένος. Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό το πράγμα, φιλιά», κατέληξε ο Διονύσης Σχοινάς στην κάμερα του ANT1.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Mega Καλημέρα την περασμένη εβδομάδα, το νυχτερινό κέντρο έστειλε δύο εξώδικα στον Διονύση Σχοινά και την Καίτη Γαρμπή και μάλιστα ζητά το ποσό των 60.000 ευρώ. Ο δικηγόρος Νίκος Αγαπηνός που εκπροσωπεί την επιχείρηση επιβεβαίωσε τις πληροφορίες, επισημαίνοντας ότι έχουν σταλεί αυτά τα δύο εξώδικα, ένα στον Διονύση Σχοινά, ένα στην Καίτη Γαρμπή.
«Κινδυνεύει να μείνει στον αέρα ολόκληρη η χειμερινή περίοδος, υπάρχουν αξιώσεις για διαφυγόντα κέρδη και αξιώσεις για αποκατάσταση ηθικής βλάβης και υπάρχει παράλληλα η προκαταβολή που έλαβε και θα πρέπει να επιστραφεί» είπε ο κ. Αγαπηνός στην Ελεονώρα Μελέτη.

Για το εξώδικο που στάλθηκε στην Καίτη Γαρμπή διευκρίνισε: «Παράλληλα υπάρχει η προκαταβολή που είχε λάβει στο παρελθόν η κα Γαρμπή για εμφανίσεις που δεν έλαβαν χώρα λόγω του κορονοϊού και είχε συμφωνηθεί να συμψηφιστεί με τις τωρινές εμφανίσεις του κ. Σχοινά».

Σχετικά με τους λόγους οι οποίοι οδήγησαν στη ρήξη της συνεργασίας σχολίασε ο κ. Αγαπηνός: «Υπήρχαν κάποιες ενστάσεις του κ. Σχοινά σε σχέση με την αφίσα για την γραμματοσειρά και τον τρόπο διατύπωσης της αφίσας. Αναβλήθηκε για το λόγο αυτό η έναρξη, ανακατασκευάστηκε η αφίσα και ικανοποιήθηκαν πλήρως οι απαιτήσεις του κ. Σχοινά και ξαφνικά την προηγούμενη της νέας έναρξης προφασίστηκε ένα λόγο υγείας και δεν προσήλθε αναιτίως».

Καίτη Γαρμπή και Διονύσης Σχοινάς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, βρίσκονται σε διαβουλεύσεις με τους δικηγόρους τους κι ετοιμάζονται να αποστείλουν και εκείνοι εξώδικο, απαντώντας στις αιτιάσεις και στις απαιτήσεις του επιχειρηματία. Το θέμα, όπως όλα δείχνουν, θα λυθεί στα δικαστήρια, εκτός αν υπάρξει εξωδικαστική λύση.

Ο Διονύσης Σχοινάς, μετά τη ρήξη της συνεργασίας του με τον Γιώργο Μαζωνάκη θα συνεργαστεί με τη Demy, και όχι με την Έλλη Κοκκίνου όπως είχε ακουστεί.

 

 504 total views,  2 views today

.