Δημόσια έκκληση από την Μαίρη Συνατσάκη – «Γιατί μου το κάνετε αυτό, σας παρακαλώ πολύ»

Δημόσια έκκληση από την Μαίρη Συνατσάκη – «Γιατί μου το κάνετε αυτό, σας παρακαλώ πολύ»

«Δε ξέρω τι θα μπορούσε να είναι αυτό…»

Από τη μέρα που η Μαίρη Συνατσάκη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, δεν έχει σταματήσει να δέχεται συμβουλές και παρατηρήσεις από άλλες μαμάδες που την ακολουθούν.

Η Μαίρη Συνατσάκη ωστόσο έχει ζητήσει πολλές φορές να σταματήσει όλο αυτό καθώς της δημιουργείται επιπλέον άγχος. Σήμερα λοιπόν, μέσα από ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο instagram παρακάλεσε για ακόμη μια φορά τους ακόλουθούς της να μην της στέλνουν συμβουλές για την κόρη της εκτός αν δουν να κάνει κάτι που θέτει σε κίνδυνο το παιδί της.

Δημόσια έκκληση από την Μαίρη Συνατσάκη - «Γιατί μου το κάνετε αυτό, σας παρακαλώ πολύ»

«Έτσι όπως μου στέλνετε πράγματα στα DM θα με κάνετε να μην ξανανοίξω σχόλιο για σχόλιο. Θα πάθω καρδιά, έξτρα άγχος για τα πάντα στη ζωή. Γιατί μου το κάνετε αυτό; Σας παρακαλώ πολύ. Εκτός κι αν σας δείχνω κάτι το οποίο είναι ικανό να σκοτώσει το παιδί μου, Δε ξέρω τι θα μπορούσε να είναι αυτό. Μη μου στέλνετε ο καθένας τη συμβουλή του, θα μουρλαθώ. Ωστόσο, ευτυχώς κάνω αρκετά χρόνια ψυχοθεραπεία. Θα ξεκινήσω τώρα και μια δεύτερη φορά νομίζω στη φάση της μητρότητας» αναφέρει στο βίντεό της η Μαίρη Συνατσάκη.

Άκρως αποκαλυπτικός ο Νίκος Μουτσινάς: «Έπεσα σε μια παγίδα, δυστυχώς, με τη Συνατσάκη…»

Ο Νίκος Μουτσινάς πολύ πριν πάρει μεταγραφή για τον ΣΚΑΙ και ξετινάξει τα μηχανάκια της AGB με το «Καλό Μεσημεράκι», παρουσίαζε την εκπομπή «Για την Παρέα». Τότε σε συνέντευξή του είχε μιλήσει στο People και την Σόνια Καζόνι για τη σχέση του με τη Μαίρη Συνατσάκη.

Έλεγαν όλοι ότι «ο Νίκος Μουτσινάς δεν κάνει πολύ αιχμηρές συνεντεύξεις», όμως τη φίλη σου Μαίρη Συνατσάκη στην πρεμιέρα την ξετίναξες για τη σχέση της με τον Αιμιλιανό Σταματάκη…

Έπεσα σε μια παγίδα με τη Μαίρη δυστυχώς, επειδή είχε βγει το δημοσίευμα για τα προσωπικά της δύο μέρες πριν. Δεν μπορώ να σου πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος με το στρίμωγμα που έκανα στη φίλη μου. Και δεν ήταν ούτε από πρόθεση, γιατί δεν με ενδιαφέρει η εκπομπή να γίνει viral για τις αιχμηρές της συνεντεύξεις.

Νίκος Μουτσινάς Μαίρη Συνατσάκη

Με ενδιαφέρει να γίνει γνωστή από την πλάκα, το αστείο, τα σχόλια. Οπότε έπεσα πολύ απλά σε μια παγίδα, αλλά το έκανα με πολύ χιουμοριστικό τρόπο. Τη στρίμωξα βέβαια τη Μαιρούλα, είναι η αλήθεια.

Έχετε κρατήσει μια ζεστή σχέση με τη Μαίρη μετά τη συνεργασία σας στο Ξαναδέστε Τους;

Με τη Μαίρη ξεκινήσαμε να κάνουμε παρέα μετά το τέλος του Ξαναδέστε Τους. Βρισκόμαστε συχνά, μιλάμε περισσότερο, έχουμε κρατήσει καλή επαφή.

«Η μητέρα μου δεν ήθελε καμία…» – Σπαραγμός για τον Νίκο Μουτσινά

Ο Νίκος Μουτσινάς βρέθηκε καλεσμένος σήμερα (7/1) στην εκπομπή «Γεια σου» και μίλησε για την προσωπική του ζωή, αποκαλύπτοντας πολλά για τη μητέρα του και τα επαγγελματικά του.

Μεταξύ άλλων λοιπόν, αναφέρθηκε στη μαμά του και την αντίδραση της όταν της ανακοίνωσε πως θα μετακομίσει στην Αθήνα, αλλά και όταν της πήγε στο σπίτι την πρώτη του σύντροφο.

 326 total views,  2 views today

.