Δημήτρης Λιγνάδης: Ποιοι συμμετείχαν στην παράσταση που ανέβασε στη φυλακή

Παράσταση για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Θεατρική παράσταση μέσα στις φυλακές Τρίπολης, όπου κρατείται κατηγορούμενος για βιασμούς ανηλίκων, ανέβασε ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Δημήτρης Λιγνάδης. Στην παράσταση για τα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση δεν συμμετείχε ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Η παράσταση «Η Απελευθέρωση της Τριπολιτσάς» ανέβηκε στις φυλακές Τρίπολης την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου στις 19:30. Την παρακολούθησαν κρατούμενοι και σωφρονιστικοί υπάλληλοι που είχαν βάρδια. Μία μέρα μετά δόθηκε ακόμα μία παράσταση στην οποία υπήρχαν προσκεκλημένα πρόσωπα από την περιφέρεια.

 

Μιλώντας στο STAR, ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Χρήστος Λαμπρόπουλος ανέφερε πως «ήταν συγκινητική, έγινε στο προαύλιο των φυλακών και εντάχθηκε στο πλαίσιο τον εορτασμών για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση. Μετείχαν 12 έγκλειστοι, προφανώς ερασιτέχνες, με ρόλους που σου έδιναν την εντύπωση πως πρόκειται για επαγγελματίες. Ο κ. Λιγνάδης ήταν σκηνοθέτης και αφηγητής της παράστασης». Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν είχε ρόλο στην παράσταση ενώ συμμετείχε ο προπονητής ιστιοπλοΐας που κατηγορείται για το βιασμό ανήλικης.

 922 total views,  2 views today

.