25 Απριλίου, 2024

Δημήτρης Κρεμαστινός: Θρίλερ στον Ευαγγελισμό, «έφυγε» και επανήλθε στη ζωή. Εξελίξεις

Ποιες οι δραματικές εξελίξεις με την υγεία του Δημήτρη Κρεμαστινού;

Η πληροφορία για τον Δημήτρη Κρεμαστινό είναι στα δημοσιογραφικά γραφεία από το Σάββατο βράδυ λίγο πρίν τα μεσάνυχτα.

Διαψεύδονται οι ανυπόστατες φήμες οτι πέθανε ο Κρεμαστινός, αλλά επιβεβαιώνεται οτι οι γιατροί τον έσωσαν, καθώς «έφυγε» και ξαναγύρισε.

Η κατάσταση του ήταν και παραμένει πολύ άσχημη με το ιατρικό προσωπικό να κάνει πραγματικά θαύματα.

Απο χθές στο ΠΑΣΟΚ είχε μοιραστεί η πληροφορία πώς ο πρώην Βουλευτής Δημήτρης Κρεμαστινός χαροπάλευε και πώς η ζωή του κρεμόταν απο μια κλωστή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ειδικά χθες η νύχτα ήταν η δυσκολότερη απο την ημέρα που ο Δημήτρης Κρεμαστινός εισήχθη στο νοσοκομείο.

Όλοι ελπίζουν σε ένα θαύμα.

Η αλήθεια είναι οτι ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και προσωπικός γιατρός του Ανδρέα Παπανδρέου, Δημήτρης Κρεμαστινός, έκλεισε ένα μήνα διασωλημένος σε ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού». Και αυτό είναι που ανησυχεί τους γιατρούς.

Ο Δημήτρης Κρεμαστινός δεν συνέρχεται παρά τα διαφορετικά φαρμασκευτικά σχήματα που του έχουν μέχρι στιγμής χορηγηθεί. Είναι 77 ετών, έχει υπέρταση ωστόσο το πρόβλημα είναι περισσότερο η ηλικία.

«Συνήθισε ο οργανισμός να αναπνέει με τον αναπνευστήρα» είπε γιατρός εξηγώντας βέβαια πως αυτό μπορεί να συμβεί σε οποιοδήποτε άνθρωπο μιας ηλικίας που θα νοσήσει από λοίμωξη του αναπνευστικού και όχι απαραιτήτως από κορονοϊό.

Οι γιατροί φοβούνται επίσης τη συνήθη επιπλοκή. Την ενδονοσοκομειακή λοίμωξη όταν ένας ασθενής παραμένει σε καταστολή και διασωληνωμένος για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο Δημήτρης Κρεμαστινός αρχικά νοσηλεύθηκε στο ΝΙΜΙΤΣ όταν όμως τα επίπεδα του οξυγόνου του έπεσαν μεταφέρθηκε στον «Ευαγγελισμό» όπου και διασωληνώθηκε.