28 Μαρτίου, 2024

Δήμητρα Λιάνη: Τι είπε για μπομπονιέρα 5.000 ευρώ, μάγισσες, χαρτορίχτρες και ΚΙΝΑΛ [video]

Δήμητρα Λιάνη: Τι είπε για μπομπονιέρα 5.000 ευρώ, μάγισσες, χαρτορίχτρες και ΚΙΝΑΛ

Τι αποκάλυψε για τον γάμο της και τη ζωή της με τον Γιώργο Παπανδρέου η Δήμητρα Λιάνη;

Στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” μίλησε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην μπομπονιέρα του γάμου της με τον Ανδρέα Παπανδρέου η οποία βγήκε σε δημοπρασία με αρχική τιμή το ποσό των 5.000 ευρώ.

Όπως εξήγησε, ακόμη και η ίδια δεν έχει αυτή τη μπομπονιέρα, καθώς την ημέρα του γάμου, πλήθος κόσμου μπήκε μέσα στην εκκλησία που γινόταν το μυστήριο και τις πήρε όλες.

“Τότε μπήκε ο κόσμος μέσα στην εκκλησία και δεν έμεινε ούτε μία μπομπονιέρα. Δηλαδή ούτε εγώ την έχω” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η ίδια αναφέρθηκε επίσης στις ‘επιθέσεις’ που δέχτηκε λέγοντας πως αυτές ήταν “στρατευμένες” για να εξαφανίσουν τον Παπανδρεϊσμό.

“Κουβαλούσα στις πλάτες μου 25 χρόνια τον Παπανδρεϊσμό” υποστήριξε. “Με κράτησε όρθια το ότι ήμουν πλήρως συνειδητοποιημένη γιατί γίνεται όλο αυτό. Να καταλάβω δηλαδή, ζώντας με έναν τέτοιο ηγέτη, ότι ήταν καθαρά θέμα πολιτικό”.

“Γράφοντας διάφορες ιστορίες, ότι εγώ τρέχω σε μάγισσες ή σε χαρτορίχτρες, όλα αυτά τα ψέματα που ακούγονταν ενώ εγώ κουβάλησα τεράστιο βάρος, γιατί το να ζεις με έναν τέτοιο ηγέτη δεν είναι απλή ιστορία.

Μην ξεχνάτε ότι μετά ανέλαβα και το γραφείο Πρωθυπουργού” ανέφερε μεταξύ άλλων η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου ενώ σε άλλο σημείο τόνισε ότι το σημερινό ΚΙΝΑΛ δεν έχει σχέση με το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου.