29 Μαρτίου, 2024

Δήμητρα Κοϊνάκη – Η νέα πρόταση να γυρίσει στην τηλεόραση

Δήμητρα Κοϊνάκη – Η νέα πρόταση να γυρίσει στην τηλεόραση

Elias Tampourantzis
Elias Tampourantzis

Ο λόγος για την Δήμητρα Κοϊνάκη οποία δήλωσε  στο OneNews.gr:

«Το παιχνίδι της τηλεόρασης δεν πιστεύω ότι θα το πάθω ποτέ. Ίσως για αυτό και παραμένω ένας ρομαντικός άνθρωπος που ακροβατεί μεταξύ του ερασιτεχνισμού και του επαγγελματισμού στην τηλεοπτική του καριέρα.

Στην δουλειά μου, δηλαδή, παραμένω όσο επαγγελματίας χρειάζεται για να κρατάω ισορροπίες, αλλά συγχρόνως είμαι και όσο πρέπει ερασιτέχνης για να έχω έρωτα με το αντικείμενο μου. Στην τελική ο χρόνος έχει αποδείξει ότι δεν έχει σημασία αν ξέρεις να παίζεις καλά αυτό το παιχνίδι, αλλά αν ο κόσμος σε θεωρεί δικό του παίχτη», λέει στο OneNews.gr και καταλήγει: «Δεν θεωρώ τον εαυτό μου δημοσιογράφο, είμαι παρουσιάστρια και παραγωγός . Αυτές είναι οι ιδιότητες στις οποίες τόσα χρόνια έχω δώσει τις εξετάσεις μου και θεωρώ ότι τις έχω περάσει», καταλήγει.

Σήμερα έχει αλλάξει ζωή, έχοντας περάσει από τις δικές της συμπληγάδες. Είναι το πρόσωπο που αρχικά όλες προσπάθησαν να μιμηθούν. Σήμερα είναι εντελώς διαφορετική.

Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό  έδωσε το «παρών» σε αρκετές τηλεοπτικές  εκπομπές μιλώντας για την παλιά καλή ελληνική τηλεόραση.

Σήμερα, εργάζεται ως υπεύθυνη επικοινωνίας σε ελληνική εταιρεία και τηλεοπτική παραγωγός.

H Δήμητρα  είναι παρουσιάστρια και παραγωγός στο ART TV και αρθρογράφος στο  OneNews.gr.

Ασχολείται με την τηλεόραση πάνω από 10 χρόνια. Ξεκίνησε στο πλάι του γνωστού ηθοποιοί – παρουσιαστής – συγγραφέα  Ηλία Κακλαμάνη και με πολύ κόπο και δουλειά κατέκτησε τα όνειρά της. Επίσης,  κέρδισε την αγάπη και την εμπιστοσύνη μεγάλων καλλιτεχνών με τις υπέροχες συνεντεύξεις που της χάρισαν στις εκπομπές της.

Άλλη μία αγάπη της είναι το ραδιόφωνο. Ασχολείται ενεργά με το Instagram ως influencer.

Η σχέση της με τη μόδα ξεκίνησε από τότε που ήταν  μικρή και μέχρι σήμερα έχει διοργανώσει και παρουσιάσει πάρα πολλά fashion shows.

Το ντύσιμο που της  αρέσει θέλει να είναι in fashion αλλά να το προσαρμόζει στο δικό της στυλ.

Ο σωστός τρόπος προσέγγισης θεωρεί πως  δεν υπάρχει, γιατί κάθε γυναίκα  θέλει διαφορετική μεταχείριση. Από την άλλη, σίγουρα όμως όταν την πλησιάσει κάποιος χρειάζεται  να το κάνει με σεβασμό.

Ιδανικός άντρας δεν υπάρχει γι’ αυτήν, υπάρχει μόνο συμβιβασμός.