Διαθήκη Μίκη Θεοδωράκη: Πότε άνοιξε, αποκάλυψη για συρραφή 5 διαθηκών. Λιποθύμησε η Μαργαρίτα

Διαθήκη Μίκη Θεοδωράκη: Πότε άνοιξε, αποκάλυψη για συρραφή 5 διαθηκών. Λιποθύμησε η Μαργαρίτα

Ο Νίκος Κουρής, που υποστηρίζει ότι είναι βιολογικό παιδί του εκλιπόντος Έλληνα μουσουργού, έστειλε εξώδικο στη Μαργαρίτα Θεοδωράκη. Πληροφορίες για… πέντε διαθήκες του Μίκη Θεοδωράκη.

Εξώδικη πρόσκληση απέστειλε ο Νίκος Κουρής στη Μαργαρίτα Θεοδωράκη, με την οποία την καλεί να επισκεφτούν μαζί έναν πραγματογνώμονα-γενετιστή, προκειμένου να γίνει τεστ DNA και να διαπιστωθεί εάν είναι αδέλφια.

Εάν, δηλαδή, ο Νίκος Κουρής είναι βιολογικό παιδί του Μίκη Θεοδωράκη, όπως ο ίδιος υποστηρίζει.

Εξώδικη πρόσκληση απέστειλε ο Νίκος Κουρής στη Μαργαρίτα Θεοδωράκη, ζητώντας από εκείνη να επισκεφθούν μαζί έναν πραγματογνώμονα-γενετιστή, προκειμένου να γίνει τεστ DNA και να διαπιστωθεί αν υπάρχει βιολογική συγγένεια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το «TLive», σε απόσπασμα της εξώδικης πρόσκλησης, ο Νίκος Κουρής καλεί τη Μαργαρίτα Θεοδωράκη σε τεστ DNA και σκοπός είναι να εξακριβωθεί αν ο Νίκος Κουρής είναι βιολογικό παιδί του Μίκη Θεοδωράκη.

«Προκειμένου να εξακριβωθεί η βιολογική συγγένεια μεταξύ υμών και εμού, σας καλώ να προσέλθετε στα διαπιστευμένα εργαστήρια δικανικής γενετικής, προκειμένου να πραγματοποιηθεί δειγματοληψία βιολογικού υλικού (παρειακό επίχρισμα) από τον πραγματογνώμονα γενετιστή, δόκτορα Φιτσιάλο Γεώργιο, ο οποίος περιλαμβάνεται στη λίστα των πραγματογνωμόνων του Πρωτοδικείου Αθηνών.

Με τον τρόπο αυτό, τη διενέργεια δηλαδή του τεστ DNA αδελφών, θα αρθεί η οποιαδήποτε αμφισβήτηση περί του αν είμαι ή όχι εκ πατρός αδελφός σας και κατά συνέπεια θα εξακριβωθεί αν είμαι βιολογικό τέκνο του Μίκη Θεοδωράκη του Γεωργίου», αναφέρεται στο εξώδικο.

O Μίκης Θεοδωράκης είχε κάνει πέντε διαθήκες

Σύμφωνα με την εκπομπή «TLive», ο Μίκης Θεοδωράκης είχε κάνει 5 διαθήκες, με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για το άνοιγμα.

Ο Μίκης Θεοδωράκης είχε συντάξει πέντε διαθήκες, καθώς μετά το 2015 είχαν συμβεί γεγονότα που τον έκαναν να αλλάξει την τελευταία του βούληση.

Το άνοιγμα της διαθήκης του Μίκη Θεοδωράκη ανακοινώθηκε τη Δευτέρα, από την έδρα του Πρωτοδικείου Αθηνών, ενώ μία ημέρα αργότερα, όπως αναμενόταν, ενημερώθηκαν επισήμως τα πρόσωπα που αναφέρονται σε αυτήν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Alpha, η διαθήκη του Μίκη Θεοδωράκη δημοσιεύθηκε και στη συνέχεια οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν αντίγραφα.

Οπως είπε το συγγενικό περιβάλλον του Μίκη Θεοδωράκη στην εκπομπή «TLive», το επόμενο χρονικό διάστημα θα έχουν πάρει τα αντίγραφα της διαθήκης και έτσι θα γνωστοποιηθεί τι ορίζει με την τελευταία βούλησή του ο μουσικοσυνθέτης.

Τεστ DNA με εξώδικο ζητά ο Νίκος Κουρής από την Μαργαρίτα Θεοδωράκη

 

Ο ίδιος ο γενετιστής, μιλώντας στην εκπομπή, είπε ότι τα αποτελέσματα ενός τέτοιου τεστ βγαίνουν σε περίπου πέντε εργάσιμες ημέρες. Το σημαντικό ραντεβού στο εργαστήριο δικανικής γενετικής στη Γλυφάδα κλείστηκε για τις 25 Οκτωβρίου.

Στο τεστ πρέπει να εξεταστούν 24 ή 41 γενετικοί δείκτες.

Στην ίδια εκπομπή έγινε λόγος για… πέντε διαθήκες του Μίκη Θεοδωράκη.

Διαβάστε πώς η όμορφη υπηρέτρια Αλεξάνδρα Σαμοΐλη γνώρισε τον Μίκη Θεοδωράκη.

 382 total views,  2 views today