Διακοπή κυκλοφορίας σε Χαριλάου Τρικούπη λόγω καθίζησης, κλειστή και η Ποσειδώνος – Viral οι «καταρράκτες» σε Βασιλίσσης Σοφίας και Λόφο Στρέφη (photos)

Διακοπή κυκλοφορίας σε Χαριλάου Τρικούπη λόγω καθίζησης, κλειστή και η Ποσειδώνος – Viral οι «καταρράκτες» σε Βασιλίσσης Σοφίας και Λόφο Στρέφη

Οι εικόνες από τους πλημμυρισμένους δρόμους στο κέντρο της πρωτεύουσας κάνουν τον γύρο του διαδικτύου

Ισχυρή νεροποντή έπληξε την Αττική με αποτέλεσμα από το πρωί να κλείνουν συνεχώς δρόμοι στην Αθήνα αλλά και σε άλλες περιοχές του Λεκανοπεδίου.

Αυτή την ώρα, λόγω καθίζησης του οδοστρώματος κλειστή για την κυκλοφορία των οχημάτων παραμένει η οδός Χαριλάου Τρικούπη από το ύψος της Ναυαρίνου. Επίσης, λόγω βροχόπτωσης και υπερχείλισης υδάτων υπάρχει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο γεφυράκι «Βάρδας» στη Ραφήνα, στο ρεύμα προς Λ. Μαραθώνος.

Κλειστή είναι από το απόγευμα της Πέμπτης περίπου στις 17:00 η λεωφόρος Ποσειδώνος λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα τις τελευταίες ώρες. Συγκεκριμένα η Λεωφόρος Ποσειδώνος είναι κλειστή στο ύψος Σταύρος Νιάρχος μετά τη γέφυρα που οδηγεί προς Συγγρού και Πειραιά.

Κακοκαιρία: Viral οι «καταρράκτες» σε Βασιλίσσης Σοφίας και Λόφο Στρέφη

Η κακοκαιρία σαρώνει την Αττική και μεγάλο μέρος της χώρας από το πρωί της Πέμπτης με πολλές περιοχές να παρουσιάζουν σοβαρά προβλήματα. Μάλιστα, η αδιάκοπη βροχόπτωση προκάλεσε πλημμυρικά φαινόμενα σε δρόμους της Αθήνας.

H υπόγεια διάβαση της Σπύρου Λούη στο Μαρούσι επί της Κηφισίας πλημμύρισε, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν ΙΧ κάτω από τη γέφυρα. Επικίνδυνα φαινόμενα δημιουργήθηκαν και στη Βασιλίσσης Σοφίας στο ύψος του νοσοκομείου ΝΙΜΤΣ αλλά και στα Εξάρχεια στον Λόφο Στρέφη. Viral έχουν γίνει τις τελευταίες ώρες οι εικόνες από τους «καταρράκτες» που δημιουργήθηκαν από τα νερά της βροχής.

Δείτε τις φωτογραφίες του Forecast Weather Greece:

 

 454 total views,  2 views today

.