16 Απριλίου, 2024

Δεν έβλεπε την ώρα να φύγει ο James από την εκπομπή της Μαλέσκου – Οι αιχμές για την συμπεριφορά των παρουσιαστών (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν έβλεπε την ώρα να φύγει ο James από την εκπομπή της Μαλέσκου – Οι αιχμές για την συμπεριφορά των παρουσιαστών

O James Καφετζής αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor. Ο πρώην παίκτης της μπλε ομάδας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Love it» και μίλησε για την εμπειρία που αποκόμισε από το reality επιβίωσης αλλά και για τα νέα του επαγγελματικά σχέδια.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον όμως απέκτησε η συζήτηση όταν ο James με ευθύτητα άρχισε να «ρίχνει τα βέλη του» προς τους παρουσιαστές της εκπομπής λόγω κάποιον αιχμηρών σχολιασμών που έκαναν προς το πρόσωπό του, όσο εκείνος βρισκόταν ακόμη στον Άγιο Δομίνικο, ενώ έθιξε και την συμπεριφορά του Αλέξη Παππά την οποία διαχειρίστηκαν με πιο συγκαταβατικό τρόπο.

«Δεν έχω ιδέα τι γίνεται τώρα στο παιχνίδι. Μου θυμίζει περισσότερο Big Brother… O Τριαντάφυλλος κάνει την καλύτερη δουλειά εκεί μέσα, τους δουλεύει όλους εκεί μέσα… Ο κόσμος τον κρατάει στο παιχνίδι γιατί γελάει…Εσείς βλέπετε αυτά που δείχνει η τηλεόραση και σχολιάζετε.

Εγώ και ο Νίκος προωθούσαμε τη φιλία και όλη η Ελλάδα μιλά για την πραγματική φιλία μεταξύ μας και εσείς είστε αυτοί που είπατε ότι ο Νίκος είναι το σκυλάκι μου. Το είπε η κυρία Μαρτζυ, έχω δει τα βίντεο… Και ο κύριος Βασίλης είπε ότι ο Νίκος έχει κάνει επίτηδες αυτό με τη Χριστίνα. Έχετε υπάρξει αιχμηροί με εμένα, τον Νίκο και την Άννα Μαρία.

Εγώ ήμουν μέσα στο παιχνίδι αλλά αυτοί που έβλεπαν είναι οι δικοί μου και για εκείνους ήταν πιο δύσκολο απ΄ ότι για εμένα που ήμουν μέσα στο παιχνίδι. Δε λέω ότι έχετε κάτι μαζί μου απλά σχολιάζω αυτά που έχουν γίνει. Για το Survivor η άποψή μου είναι ότι είναι ένα κοινωνικό πείραμα…

Είδα τη συνέντευξη του Παππά που είπε ότι δεν τον ευνόησε το μοντάζ. Δε τον έβαλε το μοντάζ να πει “καρκίνωμα” την Άννα Μαρία και “σάπια ντομάτα” εμένα… Εγώ δεν έχω παράπονο για το γεγονός ότι σχολιάστηκα. Εμένα με καλέσατε να συζητήσουμε αυτά που έχουν γίνει… Οι γονείς μου σταμάτησαν να βλέπουν την εκπομπή σας γιατί στεναχωριόταν.

Για κάποιο λόγο υπήρχε μια προκατάληψη από την εκπομπή σας προς το πρόσωπό μου. Ναι αυτό πιστεύω και όταν βγήκα από το παιχνίδι μου έστελναν μηνύματα που μου έλεγαν να δω αποσπάσματα της εκπομπής σας και τι έχετε πει για μένα. Και το έκανα», είπε χαρακτηριστικά ο James Καφετζής.

Η Ιωάννα Μαλέσκου και οι συντελεστές της εκπομπής φανερά ενοχλημένοι προσπαθούσαν να τον πείσουν ότι εκείνος είναι προκατειλημμένος απέναντί τους ενώ τον χαρακτήρισαν ως «τηλεοπτικά αδιάβαστο».

Παρόλα αυτά ο James δεν μπορούσε να σταθεί ούτε λεπτό στην εκπομπή, γεγονός το οποίο σχολίασε η παρουσιάστρια, και σηκώθηκε και έφυγε.

«Παιδιά φεύγει δεν μπορεί λεπτό», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια της εκπομπής.

Με την αντίδρασή αυτή του 24χρονου Survivor, φαίνεται να συμφώνησε η πρώην συμπαίκτριά του Άννα Μαρία Βέλλη, η οποία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο  instagram τον αποθέωσε γράφοντας χαρακτηριστικά: «Cool boys don’t look back at explosions» που σημαίνει «Τα cool αγόρια δεν κοιτάζουν πίσω στην έκρηξη».